vrijdag 4 maart 2016

Wat eten we vandaag: Couscous met zalm in kokos-koriander saus

Zalmfilet en kokos is een van onze favoriete combinaties. De kokos geeft aan de zalm een exotisch tintje! Daarnaast gaat de zoete, sappige kokos goed samen met het frisse, pittige korianderblad. Het beste? Dit heerlijke eenpansrecept staat binnen 15 minuten op tafel. Win-win!











NODIG (voor 1 persoon):
  • scheutje kokosmelk 
  • 100 gram zalm 
  • handje verse koriander 
  • 75 gram cous cous 
  • olijfolie/peper/zout 

HOE:
  • Verwarm een scheut olie in de koekenpan. Snijd de zalm in flinters en de koriander fijn.
  • Verwarm de zalm, kokosmelk en verse koriander ongeveer 10 minuten en maak op smaak met peper en zout.
  • Maak ondertussen de couscous klaar zoals op de verpakking.
  • Schep de couscous op een bord en serveer met de zalm en kokossaus.

Liefs,

Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen