OVER ONS

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding. Dat is niet altijd zo geweest hoor. Twee jaar geleden woonden we samen met een andere vriendin, vandaar ook onze naam Three Girls One Kitchen, en wat we aten kwam vooral uit pakjes en zakjes, omdat dit lekker makkelijk was. We wilden meer zelf recepten verzinnen in plaats van kant en klaarverpakkingen en we begonnen onze blog om vooral onszelf te motiveren. Al gauw merkten we dat ook andere mensen onze blog bezochten. Onze passie was geboren!

Gezond eten is niet moeilijk!
Op onze foodblog vind je eenvoudige, lekkere, gezonde en betaalbare recepten. Recepten die je gewoon kunt maken met ingrediënten uit de supermarkt.We koken nu vooral onze eigen recepten, maar natuurlijk maken wij ook nog wel eens gebruik van ‘pakjes en zakjes’. Naast gezond zijn de recepten ook nog eens betaalbaar, zodat gezonde voeding voor iedereen toegankelijk is. We willen mensen inspireren en laten zien dat gezond eten niet moeilijk en vooral niet duur hoeft te zijn! 

Over Robin
Sommige mensen denken dat gezond eten een straf is, omdat je ‘zoveel’ moet laten staan. Ik heb juist gemerkt dat ik door gezond te eten me veel beter voel. Ik ben me meer gaan verdiepen in voeding en welke invloed voedingsmiddelen op me hebben. Door bewuste keuzes te maken in voeding kan dat enorm positieve effecten hebben op je innerlijk en uiterlijk. Dit hoeft niet te betekenen dat je niks meer mag eten, in tegendeel zelfs, je kiest alleen voor een gezondere optie. Dat wil ik ook overbrengen aan anderen. Naast reizen en schrijven, zijn koken en bakken, één van mijn grootste passies. Vroeger stond ik uren in de keuken om taarten te bakken met kilo’s suiker, nu ben ik vooral op zoek naar gezonde plantaardige alternatieven. 


Over Naomi

Wanneer mensen mij vragen wat mijn grootste passie is dan weet ik direct het antwoord: voeding! Mijn hele leven draait op dit moment om voeding, eten, koken en alles daaromheen en het maakt me dolgelukkig. Dit is niet altijd zo geweest. Jarenlang voelde ik me niet gelukkig met mijn (vorige) studie, zat niet lekker en mijn vel en wist ik maar niet wat ik wilde. Totdat mijn passie voor voeding ontstond! Nu ben ik bezig met mijn laatste jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek, loop ik stage bij Munch Fit Food to go en ben ik in mijn overige tijd veel bezig met de blog, koken & eten!  Kortom, alleen maar food! Naar mijn mening draait het allemaal om balans. Voeding is niet alleen maar slecht of alleen maar goed, het gaat om de balans. als jij in balans bent vertelt jouw lichaam je vanzelf welke voeding goed voor jou is en wat je beter achterwege kunt laten. Luister naar je lichaam en merk wat voor jou wel of niet werkt! Ik hanteer de 80-20 regel. 80% van de tijd probeer ik zoveel mogelijk gezond, puur en echt te eten en de overige 20% eet ik lekker waar ik op dat moment zin in heb. Want ja, net als Robin heb ik ook weleens behoefte aan een heerlijke cheesecake!  


We hopen jullie te inspireren met onze eenvoudige, gezonde, betaalbare, maar vooral ook lekkere recepten!

Let's get inspired!

Liefs,

Robin & Naomi

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk!! Gezond leven is altijd goed, succes meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sowieso is Robin al perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word heel blij van jullie blog! Goeie inspiratie in een zoektocht naar een gezonde leefstijl. Keep up the good work! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig initiatief! Ga zo door inderdaad!

  Farah
  www.allroundpixel.com

  BeantwoordenVerwijderen