NODIG (voor 1 persoon):
- 1 kleine appel
- 25 gram havervlokken
- 20 gram speltmeel
- 2 eetlepel (kokos)boter
- 1 eetlepel honing
- 10 gram rozijnen
- 1 theelepel kaneel
HOE:
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
- Snijd de appels in stukje en meng de appels met de rozijntjes en het kaneel en verdeel het mengsel over een ramekin.
- Smelt de (kokos) boter in een pannetje.
- Meng vervolgens in een kom de havermout, speltmeel, (kokos)boter en honing door elkaar, totdat je een grof kruimelmengsel hebt.
- Bedek het fruitmengsel met de havermoutkruimels en druk het geheel licht aan.
- Zet de ramekin in de oven en bak in ongeveer 20 minuten gaar totdat het fruit kookt.
Liefs,
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten