CONTACT

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met ons. Three Girls One Kitchen heeft maandelijks ongeveer 10.000 unieke bezoekers. Samen bekijken zij meer dan 40.000 pagina’s per maand. Door te adverteren op onze blog, kun je als bedrijf of product makkelijk onder de aandacht komen bij de doelgroep die je wilt bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met ons.
Advertorials
Wil jij jouw merk onder de aandacht brengen op onze blog? Dat is mogelijk via een advertorial. Inmiddels hebben wij al met verschillenden toonaangevende merken samengewerkt zoals Albert Heijn, Hello Fresh en Honig. Advertenties of campagnes kunnen zo gemaakt worden zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren. Voor vragen over samenwerkingen, adverteren en tarieven kun je contact opnemen met Annemarie Kauw van Semilo via annemarijn.kauw@semilo.nl.
Persreizen
Voor onze blog 
willen wij het liefst de hele wereld over reizen op zoek naar de leukste hotspots en mooie bestemmingen. Wij ontdekken graag nieuwe eetculturen en worden altijd blij van nieuwe bestemmingen. Organiseer jij een persreis en wil je na afloop daar  verslag van zien? Mail dan naar threegirlsonekitchen@gmail.com voor alle mogelijkheden.
Workshops en presentaties
Naast schrijven en koken kun je ons ook inhuren voor workshops, lezingen en presentaties in binnen en buitenland. Zo hebben wij onder andere  een kookworkshop gegeven op Ibiza met als thema ‘Mediterraans koken’ en gaven wij in Nederland de workshop ‘Vegetarische tapas’. Heb jij een prachtige locatie in binnen of buitenland en wil je ons graag inhuren voor een (kook)workshop, dan horen wij het graag! 
Persberichten en uitnodigingen
Wij worden graag op de hoogte gehouden van nieuwe producten, leuke culinaire events en boekpresentaties. Uitnodigingen hiervan ontvangen wij graag per mail – threegirlsonekitchen@gmail.com
Producten toesturen
Wil jij ons een product toesturen? Dat vinden wij altijd leuk! Het toesturen van producten ter review is wel geheel vrijblijvend. We kunnen geen garanties geven dat wij iets zullen publiceren over het toegestuurde product. Als wij fan zijn van jouw product delen wij het wel graag op instastories en in onze photodiary. Wil jij er zeker van zijn dat je een plekje krijgt op onze blog met jouw product? Neem dan contact op met Annemarie Kauw van Semilo via annemarijn.kauw@semilo.nl.
Heb jij persoonlijke vragen of ben jij een PR-bureau, restaurant of uitgeverij en wil je iets aan ons vragen? Je kunt ons ook altijd mailen: threegirlsonekitchen@gmail.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
Social media
Instagram


Geen opmerkingen:

Een reactie posten