vrijdag 12 juni 2015

Gezond ontbijtje: Chia ontbijt Goji & Incabessen

Ontbijt is oprecht ons favoriete maaltijd van de dag! We kunnen de avond ervoor al fantaseren over wat we 's ochtends gaan eten: havermout, boekweitpannenkoekjes, yoghurt of kwark of misschien een ontbijtsmoothie? Van Superfoodies kregen wij het Chia ontbijt met Goji & Incabessen opgestuurd. Een heerlijke ontbijtmix die ook nog eens snel klaar is. De ontbijtmix is op basis van chiazaden en kokosnoot en op smaak gebracht met sappige gojibessen en incabessen.












Quick & Healthy! 
Chiazaden bevatten per 30 gram 4 gram omega 3 en 30% van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid Magnesium.  Chiazaad bestaat voor ongeveer 65% uit omega-3 vetten, daarnaast bevat het 20% eiwitten en 16% vezels. Door de gojibessen, rozijnen en incasseren bevat een portie al 15% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C. Daarnaast is het product biologisch, veganistisch, rauw en vooral ontzettend voedzaam. De ingrediënten zijn allemaal op lage temperatuur gedroogd en verwerkt en zijn hierdoor helemaal puur en bevatten geen vulmiddelen of andere toevoegingen. Doordat het geen soja, zuivel, kunstmatige toevoegingen of genetisch gemanipuleerde (GMO)ingredienten bevat is het uitermate geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood enthousiasten. 


Een van de voordelen van dit ontbijt is dat het super snel klaar is. Je hoeft alleen maar water toe te voegen en de chiazaden 5 minuten te laten wellen. Daarnaast heb je maar 3 tot 4 eetlepels Chia Ontbijtmix per keer nodig! Wij hebben hem alvast voor jullie uitgeprobeerd! Voor ons was het niet een enorm groot succes omdat wij beiden niet zo'n fan zijn van kokos en je dit wel proeft in het ontbijt. Maar toch zijn we fan van dit product, omdat het boordevol goede vitaminen en mineralen bevat en daarnaast ook nog eens heel eenvoudig te maken is. In een handomdraai heb je een heerlijk gezond ontbijtje!

Over Superfoodies

“Moeder Natuur heeft het al uitgevonden, wij doen er alleen een zakje omheen”

Superfoodies is een superfoods merk voor iedereen die zich fit wil voelen en er gezond uit wil blijven zien. Superfoodies gelooft in de kracht van de natuur. Hierdoor zijn hun producten biologisch, onbewerkt en niet verhit boven 42 graden (raw food). Superfoodies kun je bestellen via www.superfood.nl en je vindt er kant en klare rawfood/superfood producten (zoals smoothiemixen en granola’s) en heerlijke recepten. Kortom, met Superfoodies wordt gezond eten leuk, lekker én gemakkelijk!

Liefs,

Robin en Naomi

Dit is een samenwerking met www.superfood.nl

3 opmerkingen: