
NODIG:
- 50 gram havermout
- 5 eetlepels kokosolie
- 300 gram roomkaas
- 150 gram gedroogde bosbessen
- 1 vanillestokje
- 2 eieren
- 40 gram kokosbloesemsuiker
- Handje verse blauwe bessen
35 - 40 minuten in de oven

- Smelt de kokosolie in een steelpannetje en roer de havermout erdoorheen. Schep het in de springvorm en druk het stevig aan op de bodem. Laat het opstijven in de koelkast.
- Klop de roomkaas in een grote kom glad. Voeg kokosbloesemsuiker en het vanillestokje toe. Klop ook de eieren door de romige massa en voeg als laatste de gedroogde bosbessen toe.
- Schenk de massa in de springvorm en bak de cheesecake in ongeveer 35-40 minuten gaar in de oven.
- Laat de cheesecake goed afkoelen en garneer hem met een handje verse blauwe bessen!
Enjoy!
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten