woensdag 21 mei 2014

Gezonde smoothie: Gifgroene smoothie met spinazie, veldsla en perzik

 Zoals jullie allemaal weten zijn wij gek op smoothies! We kwamen echter tot de ontdekking dat we nog helemaal geen echte groene smoothie geplaatst hebben, groen van kleur!
Vandaar deze ├ęchte groene smoothie gemaakt van spinazie, veldsla, perzik, citroen & sinaasappel. 
Groene smoothies zijn zo gezond, omdat de basis van de smoothie bestaat uit groenten. Groene groenten zijn een bron van eiwitten, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Daarnaast helpen deze stoffen om gifstoffen uit je lichaam af te voeren. Naast dat het gezond is, hebben groene smoothies veel meer voordelen: je gaat je fitter gaat voelen en je huid gaat er beter uit zien en andere vitamines worden sneller opgenomen. Daarnaast krijg je extra groenten binnen, naast het avondeten slurp je ze nu ook naar binnen bij het ontbijt!

Deze smoothie is erg verfrissend en erg gezond dankzij alle mineralen en vitaminen die zich in deze groenten & fruit bevinden.
Waarom spinazie en veldsla zo gezond zijn kun je hier en hier lezen. 

NODIG (voor 2 glazen)
- 2 sinaasappels
- een halve citroen
- 1 perzik
- een handjevol spinazie
- een handjevol veldsla
- een scheutje water

HOE:
Pers de sinaasappels en de citroen uit. Schil de perzik en gooi dit samen met het sinaasappel en citroensap in de blender. Doe vervolgens de spinazie en veldsla erbij en voeg tot slot een scheutje water bij het mengsel zodat het niet te dik word.
En blenden maar!

Geniet ervan!

Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten