zondag 7 februari 2016

Bij de borrel: Spinazie-feta bladerdeeghapjes

Deze goudbruine, knapperige met spinazie en feta gevulde bladerdeeghapjes zijn makkelijk te bereiden. Serveer dit heerlijke, lekkere en voedzame hapje op een schaal bij de borrel!















NODIG (voor 6 hapjes):
  • 300 gram spinazie
  • 125 gram verkuimelde feta
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 gram gehakte uien
  • 1 theelepel gehakte dille
  • 1 theelepel fijngemaakte knoflook
  • 2 eieren
  • 6 vellen bladerdeeg
  • peper / zout
  • cupcake bakvorm

HOE:
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bak de spinazie, uien en knoflook even in een pan tot de spinazie geslonken is.
  • Vermeng de knoflook, olijfolie, dille en ui met de spinazie. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Klop er één ei door.
  • Plaats elk plakje bladerdeeg in een cupcakevorm en vul het met het spinazie mengsel.
  • Vouw het bladerdeeg dicht met de hoeken naar binnen.
  • Kluts het andere ei en besmeer de bladerdeeghapjes ermee.
  • Bak de hapjes 25 minuten in de oven (tot het deeg goudbruin is).

Geniet ervan!

Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen