NODIG (3 personen):
- MeiAsia pad thai kruidenpasta
- 225 gram MeiAsia rijstnoedels
- 400 gram Chinese of Thaise roerbakgroenten
- 3 tenen knoflook
- 100 gram jumbo garnalen
- 150 gram kipfilet
- 1 rode paprika
- 2 gebakken eieren
- verse bieslook
- handje pinda's
- 2 eetlepels wokolie
HOE:
- Week de rijstnoedels gedurende 5 minuten in warm water en laat ze daarna uitlekken.
- Pers de knoflook, snijd de paprika en kipfilet in kleine blokjes.
- Verhit 2 eetlepels wokolie in een (wok)pan en fruit de knoflook. Roerbak vervolgens de kipfilet en de garnalen hierin tot ze gaar zijn en de garnalen een roze kleur krijgen.
- Roerbak de Chinese of Thaise roerbakgroenten in de pan er bij.
- Bak de 2 (geklopte) eieren in een andere koekenpan.
- Roerbak de rijstnoedels met 2 eetlepels water in de wok met de garnalen, kip en groenten.
- Roer nu achtereenvolgens het ei en de kruidenpasta voor Pad Thai er doorheen
- Voeg tenslotte de bieslook en de gemalen pinda's toe en serveer het gerecht.
- Eet het gerecht eventueel met stokjes om in echte Thaise sferen te komen.
Kin Khao!
Liefs,
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten