NODIG (1 persoon)
- 1 courgette
- 1 blik (pomedori) tomaten
- 1 (bio) kipfilet
- Verse of gedroogde tijm
- 1 teen knoflook
- 1 bol mozzarella
- Olijfolie / peper / zout
HOE:
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Snijd de courgette verticaal doormidden. Hol de courgette uit door het vruchtvlees met een lepel eruit te schrapen. Snijd het vruchtvlees fijn en zet apart.
- Verwarm een eetlepel olijfolie in de koekenpan. Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze vervolgens goudbruin.
- Voeg vervolgens de tomaten en de courgette toe en bak kort mee.
- Pers een teen knoflook uit en voeg samen met de tijm, peper en zout toe aan de kipfilet.
- Roer goed door en laat het geheel ongeveer 10 minuten zacht doorpruttelen tot het meest vocht verdampt is.
- Snijd de mozzarella in plakjes.
- Leg de courgettes op een bakplaat bedekt met ovenpapier en vul de courgettes met het tomatenmengsel. Verdeel de plakjes mozzarella hierover.
- Bak de courgettes ongeveer 10 minuten zodat ze lekker knapperig blijven.
Eetsmakelijk!
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten