vrijdag 5 augustus 2016

Comfort food: Wraps met spinazie, zalm en roomkaas

Comfort food. Bestaat er iets beters? Makkelijk, snel, vullend en het liefst ook gezond. Ik vind wraps ideaal. Je kunt ze invriezen en vlak voor je ze op wil eten even laten ontdooien. Daarnaast kun je echt eindeloos variëren met wat je op de wrap doet. Kies het liefst voor volkoren of meergranen wraps, deze bevatten meer vezels en minder calorieën.  De Tex Mex Tortilla with Whole Wheat is een fijne variant waar ook geen suiker aan toegevoegd is. Vandaag met zalm, spinazie en roomkaas!

NODIG (1 persoon):
  • 2 volkoren of meergranen wraps
  • 200 gram diepvriesspinazie
  • 8 zongedroogde tomaten
  • 2 eetlepels roomkaas
  • 100 gram gerookte zalm 
  • Olijfolie / zout  / peper

HOE:
  • Verwarm de spinazie in een koekenpan. 
  • Snijdt ondertussen zowel de zongedroogde tomaatjes als de gerookte zalm in reepjes.
  • Voeg als de spinazie verwarmd is de gerookte zalm toe en bak deze kort mee tot het gaar is.
  • Voeg de in reepjes gesneden zongedroogde tomaatjes en twee eetlepels roomkaas toe. Verwarm mee tot de roomkaas gesmolten is. Maak op smaak met peper en zout naar wens. 
  • Warm de wraps kort op in een droge koekenpan.
  • Verdeel de spinaziesaus over de wraps. 

Eetsmakelijk,

Liefs,

Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen