dinsdag 11 augustus 2015

De leukste ontbijttentjes in Amsterdam: Dr. Blend

De komende weken gaan we op zoek naar leuke ontbijt hotspots in Amsterdam waar je lekker, maar ook gezond kunt ontbijten. Wij noemen iets een leuk ontbijttentje wanneer er een relaxte sfeer hangt, de producten vers zijn en het eten met aandacht en liefde wordt gemaakt. Vandaag Dr. Blend: een healthy hotspot waar je terecht kunt voor 100% biologische vers geperste juices en smoothies, een biologische kop koffie óf een gezond ontbijt!








A smoothie a day keeps the doctor away!  

Bij Dr. Blend in het hart van de Amsterdamse Jordaan vind je de lekkerste 100% organic smoothies en juices.  Zoals de naam al verraadt, blenden ze hier de krachtigste smoothies en juicen zijn de gezondste juices!

Filosofie

Dr. Blend heeft een passie voor gezond eten, eerlijkheid en kwaliteit.


"Soms ben je toe aan net dat beetje extra. ‘s Ochtends om je dag fris en vol goede energie te beginnen of juist in de middag wanneer je lichaam even tot rust wil komen. Ons enthousiaste en behulpzame personeel helpt je graag bij het vinden van waar jij zin in hebt. Wij willen je inspireren, maar vinden het geweldig als dit andersom ook gebeurt."

Zo maken ze gebruik van dagverse, biologische natuurproducten en geloven dat gezond leven en genieten daar begint. Bij Dr. Blend kun je genieten van een 100% biologisch ontbijt of van een lekker bakje koffie. Dagelijks bereiden ze de lekkerste sandwiches, salades en wraps recht voor je neus! Ook de vroege vogel kan hier terecht, want Dr. Blend is door de weeks al vanaf 7.30 uur geopend.

Smoothies, juices & superfoods 

Je kunt hier met een gerust hart terecht voor je dagelijkse dosis vitaminen. Op de kaart vind je verschillende soorten smoothies, juices, superjuices met superfoods, detox juices en mixed juices. De keuze is oneindig en je vindt meer dan 40 verschillende soorten organic smoothies en juices op het menu. Fijn, want zo is er voor ieder wat wils: zoete smoothies met overwegend fruit voor de echte zoetekauw of juices met uitsluitend groenten voor de gevorderden onder ons.


Take Away & more!  

Bij Dr. Blend kun je aan één van de tafeltjes schuiven om van je ontbijt te genieten, maar ook als je on-the-go bent, kun je hier je ontbijt halen. Bestel je favoriete juice terwijl je wacht in het sfeervol ingerichte pand. Daarnaast kun je bij Dr. Blend niet alleen terecht voor een kop koffie, juice, gezond ontbijt of lunch, maar vind je er ook een ruim assortiment aan biologische, eerlijke en verantwoorde producten. Zo verkopen ze diverse soorten superfoods die je thuis kunt gebruiken, maar ook krachtige blenders waarmee je zelf aan de slag kunt. Dr. Blend ziet zichzelf als schakel in het hebben van een gezonde levensstijl en zo stimuleren zij om een gezonde levensstijl ook thuis voort te zetten. Mooi!








Juicy start of the day! 

Dr. Blend is gevestigd in hartje Amsterdam en ademt een industriële, maar toch warme sfeer uit. Binnengekomen wordt je hartelijk begroet en krijg je direct een welkomstdrankje.  Zo ook op de zonnige dinsdagochtend dat wij Dr. Blend bezochten. Wij begonnen de dag dan ook goed met een shotje Green Sweeness: spinazie, komkommer, avocado, appel, broccoli, gember, ananas en sinaasappel. Erg lekker en met de vitamientjes achter de kiezen bekeken we de menukaart. Wat meteen opvalt is de enorme hoeveelheid aan smoothies en leuke bijpassende namen zoals Dr. Green Machine, Dr. Speerow of Dr. Brociwi. Leuk en origineel! Leuk weetje: alle namen beginnen met Dr.!

Bij Dr. Blend kun je kiezen voor verschillende soorten ontbijtjes: smoothies of juices, sandwiches & wraps, fruit & yoghurt en verschillende gegrilde croissants. Ondanks dat de croissants ons heerlijk leken, kozen we voor een gezonde optie en voor een ontbijt met yoghurt en fruit. Dr. Oaty met havervlokken, lijnzaad, yoghurt, kaneel, banaan, honing en moerbeien en Dr. Supersonic met magere yoghurt, granola en blauwe bessen en havervlokken, lijnzaad en gojibessen waren heerlijk. Romige (kokos)yoghurt met een heerlijke topping! Echt een aanrader. Dr. Blend staat natuurlijk wel een beetje bekend om de heerlijke groente- en fruitsappen en smoothies en daarom kozen we natuurlijk ook voor een juice. Robin koos voor Dr. Red een juice met biet, wortel, appel, gember en citroen en Naomi koos voor Dr. Applerock een juice met appel, gember en citroen. Beide juices waren erg lekker en als je van gember houdt is Dr. Applerock echt een aanrader! Wij hebben in elk geval heerlijk ontbeten bij Dr. Blend!


Wake up with Dr. Blend! 


Wij houden ervan om te ontbijten met een groene smoothie, makkelijk én gezond! Bij Dr. Blend weten ze als geen ander hoe ze gezonde smoothies & juices moeten maken, maar hebben ze ook andere gezonde ontbijtopties. Het fijne aan Dr. Blend is dat je er op ieder ontbijtmoment terecht kunt én dat je op doordeweekse dagen al vanaf 7.30 uur bij hen kunt ontbijten. Wil jij je dag écht gezond beginnen? Wip dan langs bij Dr. Blend voor je dagelijkse portie vitaminen!

Liefs,

Robin

Bekijk hieronder nog meer foto's van ons ontbijtje bij Dr. Blend!




















Geen opmerkingen:

Een reactie posten