donderdag 13 augustus 2015

Review: Thuisbezorgd.nl

Een aantal weken geleden mochten wij van Thuisbezorgd iets lekkers bestellen. Bij Thuisbezorgd dachten wij al snel aan pizza, fastfood of sushi, maar wij zijn er achter gekomen dat er ook genoeg healthy opties zijn. Je vindt er niet alleen ongezonde producten maar ook kleinere bedrijven die zijn aangesloten en gezonde maaltijden leveren. Wij hebben heerlijke maaltijden gegeten van Pompoen met Speck, een bezorgrestaurant met authentieke recepturen en vergeten zomerse groenten. De maaltijden van thuisbezorgd worden snel geleverd, zijn goed warm en worden netjes verpakt. Wij zijn zeker positief en enthousiast over thuisbezorgd geworden omdat er ook en rijk aanbod is aan gezonde maaltijden.




Eten bestellen, waar je ook bent

Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com, een van 's werelds grootste eten-bestelsites. In Nederland zijn er momenteel al meer dan 5000 bezorgrestaurants aangesloten bij Thuisbezorgd. Per maand worden er meer dan 1.000.000 bestellingen geplaatst en verwerkt. De gebruiksvriendelijke website en apps zorgen ervoor dat je simpel en snel een bestelling plaatst. Of je nu thuis bent op je werk of onderweg, bestellen is eenvoudig en snel!

Binnen enkele kliks een heerlijke maaltijd

Het doel van thuisbezorgd is om het online eten bestellen zo snel, makkelijk en betrouwbaar mogelijk aan te bieden aan consumenten en bezorgrestaurants. De website is overzichtelijk en simpel en daarom bestel je binnen enkele kliks een heerlijke maaltijd, die bij jou aan huis wordt bezorgd. Wij vinden de website van Thuisbezorgd.nl overzichtelijk. Op de home-page kun je je straatnaam of postcode intypen zodat je kunt zien welke bezorgrestaurants er in jouw buurt bezorgen.
Nadat je je postcode of adres hebt ingetypt krijg je een handig overzicht met alle bezorgrestaurants in die omgeving. Je kunt daarbij ook nog selecteren wat voor soort keuken/restaurant je graag wilt zien, bijvoorbeeld Turks, Chinees of Surinaams, maar ook vegetarisch, ontbijt of snacks. Wat wij hierbij misten was de optie 'gezond' of 'healthy'. Dit kan een beter overzicht geven voor mensen die echt op zoek zijn naar een gezonde optie. Naast deze selecties kun je ook op een andere manier sorteren, bijvoorbeeld op beoordeling, afstand, beste match of populariteit. Handig!

Onze favo healthy opties

Op zoek naar iets lekkers en gezonds om te bestellen kwamen we al snel veel potentiële bezorgrestaurants tegen. Genoeg keus dus voor mensen die gezond willen eten. Zo heb je bijvoorbeeld Freshly, waar je bijvoorbeeld de 'Greeny from the grill' salade kunt bestellen, met gegrilde groenten, gekruimelde feta, pittenmix en een honing-mosterd dressing, en dat voor maar 4 euro! Of een zogenaamde 'betweenie' met onder andere een schijfjes komkommer met een laagje hummus voor maar 2 euro.
Daarnast kwamen wij het leuke 'Eats to go' tegen waar je versgemaakte speltpizza's kunt bestellen of getoaste speltbagels, bijvoorbeeld de 'baba ganoush' met auberginesalade, tomaat, komkommer en rucola.
De 'Amsterdamsche Tram' bezorgd haar biologische en ambachtelijke maaltijden ook via thuisbezorgd. Bestel hier een compleet lunchpakket, en kies voor gezond met het groene pakket bestaand uit een heerlijke gezonde salade + verse smoothie.
Bij Wagamama, eet je lekkere, verse en gezonde Aziatische maaltijden, zoal de Yaki Soba met Teppan gebakken soba noodles met kip, garnaaltjes, ei, taugé, paprika, ui en lente-uitjes, gegarneerd met gebakken sjalotjes, rode gember en sesamzaadjes.
Bij Frederique eet je pure, eerlijke maaltijden zonder e-nummers, smaak of kleurstoffen. Het staat voor kwaliteit en ambacht in een modern jasje. Kies bijvoorbeeld de vegetarische truffelrisotto op basis van een groentebouillon met verse truffel, parmezaan en bospaddenstoelen. Ook hier zijn de maaltijden niet duur en betaal je maar 6 euro voor een hoofdgerecht.
Wil je Hollands pot eten, kies dan voor De amsterdamse pot, waar je oerhollandse maaltijden kunt bestellen, bereid met verse groenten volgens grootmoeders recept, bijvoorbeeld Andijvie stamppot mét of zonder vlees.

Onze bestelling bij Pompoen met Speck

Wij bestelden onze maaltijden bij Pompoen met Speck. Hier vindt je eerlijk en bewust eten met smaakvolle gerechten op de kaart. Wij kozen voor een stamppot met broccoli, rucola, feta en zongedroogde tomaat en een stoofgerecht met rundvlees, paprika en tomaat. Daarnaast namen we een heerlijk vers tomatensoepje met basilicum en als toetje hangop met pruimenmoes. De maaltijden werden snel bezorgd, waren netjes verpakt en het zag er heerlijk uit. We moesten ze alleen even opwarmen en konden daarna heerlijk ervan genieten.

Conclusie

Bij thuisbezorgd.nl kun je naast pizza, snacks & andere 'ongezonde' maaltijden ook heel veel gezonde producten bestellen. Het aanbod is zeer rijk en gevarieerd, voor ieder wat wils. 
De service van thuisbezorgd.nl is uitstekend. De maaltijden worden op tijd bezorgd, netjes verpakt en de website is overzichtelijk en klantvriendelijk.
We zullen zeker nog eens wat bestellen via thuisbezorgd!

Liefs,

Naomi


Dit is een gesponsord artikel

1 opmerking: