woensdag 11 februari 2015

Healthy hotspot Amsterdam: Sugarless - done

Op een koude zaterdagmiddag bezochten we de lunchroom Sugarless in Amsterdam West. Sugarless is de eerste lunchroom in Amsterdam waarin alle lunches en sappen vrij van geraffineerde suikers en ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen zijn. In plaats daarvan maakt Sugarless gebruik van natuurlijk en gezonde suikers vol met mineralen en vitaminen. Deze pure en biologische producten zoals honing, dadenstroop of diksappen zijn gezond, verantwoord en lekker!'Onze gasten kwaliteit en gastvrijheid bieden in een warme en huiselijke sfeer'

Wat bij binnenkomst al meteen opvalt aan Sugarless is de gezellige, warme en huiselijke sfeer, waar je eigenlijk niet meer weg wilt. Er staan meerdere tafeltjes in de lunchroom, maar er zijn ook banken met kussens waar je heerlijk op kunt zitten. Als het warmer wordt kun je er ook voor kiezen om buiten in het souterrain te gaan zitten. Naast de gezellige sfeer, is ook het personeel ontzettend aardig. Robin heeft een noten-allergie en hier werd echt rekening mee gehouden. Na een blik op de menukaart, konden we eindelijk een keuze maken en kozen voor een verse zoete aardappelsoep en het sapje van de dag met appel en cranberry’s. De gerechten worden met liefde gemaakt en dat proef je! Neem ook eens een kijkje in op de tafel met flyers. Je vindt hier leuke workshops en veel meer! 
Over Sugarless

Jennifer, de oprichtster van Sugarless, besloot na een verschillende gezondheidsklachten alleen nog maar gezond en biologisch te eten. Haar meisjesdroom: het openen van een lunchroom, was vervolgens een logische stap. Jennifer heeft veel affiniteit met natuurlijke voeding en voedingsproducten en dit komt terug op de menukaart van Sugarless. Op de kaart vind je dagverse, biologische lunches en Superfood sappen die vrij zijn van suikers en andere ongezonde smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn veel recepten ook vegetarisch, veganistisch en lactosevrij. Bij Sugarless vindt je geen flauw en stoffig eten, maar gezonde, luxe en bovenal superlekkere lunches! 

Naast een lekkere, verse lunch kun je bij Sugarless ook terecht voor een gezellige en heerlijke High Tea of het vieren van een verjaardag, receptie of andere feestelijke gelegenheid. Vrijgezellenfeest in de planning? Daar kun je ook voor terecht bij Sugarless.  Dit vrijgezellenfeest, ‘The Bride’s Body & Soul Package’, is tot stand gekomen in samenwerking met Rasalila en draait om verantwoord en lekker eten en het bewust omgaan met lichaam en geest.

Wil je meer weten over Sugarless en hun menu? Check hier dan de website en bekijk hieronder foto's van Sugarless voor een leuke impressie! 

Liefs,

Robin


Geen opmerkingen:

Een reactie posten