NODIG:
- 2 appels
- Kaneel
- Citroensap (ongeveer 4-5 eetlepels)
- Eventueel (kokosbloesem)suiker
HOE:
- Verwarm de oven voor op 100 graden. Was de appels goed en verwijder de kern met een appelboor.
- Snijd nu plakjes met een mandoline of kaasschaaf. Doe de plakjes appel in een beslagkom en vermeng dit met het citroensap en een flinke snuf kaneel. Je kunt eventueel nog wat (kokosbloesem)suiker voor een zoet chipje.
- Verdeel de plakjes over de bakplaat en zorg ervoor dat ze niet tegen of op elkaar liggen.
- Bak de appelchips in ongeveer 2,5 uur tot ze knapperig zijn. Je kunt ze halverwege omdraaien, ik heb dit niet gedaan en ze waren erg lekker!
Liefs,
Robin
- Eventueel (kokosbloesem)suiker
HOE:
- Verwarm de oven voor op 100 graden. Was de appels goed en verwijder de kern met een appelboor.
- Snijd nu plakjes met een mandoline of kaasschaaf. Doe de plakjes appel in een beslagkom en vermeng dit met het citroensap en een flinke snuf kaneel. Je kunt eventueel nog wat (kokosbloesem)suiker voor een zoet chipje.
- Verdeel de plakjes over de bakplaat en zorg ervoor dat ze niet tegen of op elkaar liggen.
- Bak de appelchips in ongeveer 2,5 uur tot ze knapperig zijn. Je kunt ze halverwege omdraaien, ik heb dit niet gedaan en ze waren erg lekker!
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten