dinsdag 18 februari 2014

Wat eten we vandaag: Fantastic fritatta met feta en courgette uit de oven

Dit recept is wederom geinspireerd op een recept uit 40 recepten voor ovenpannetjes, yes we love it. Dit simpele, maar smakelijke bijgerechtje is het lekkerst als het net uit de oven komt!


NODIG (twee personen):
- 1 courgette
- 3 (biologische) eieren
- 50 ml sojamelk
- 1 teen knoflook
- 35 gram feta- of geitenkaas
- Peper en zout





HOE:
- Verwarm je oven voor 200 graden en vet de schaaltjes in met kokos/olijfolie.  Snijd de courgette in plakjes 1 mm. En verdeel de plakjes over de ovenpannetjes of een kleine ovenschaal.
- Klop het ei los met de melk. Pers de knoflook uit en snijd de feta in blokjes, en voeg het bij het eimengsel. Maak het op smaak met zout en peper en schenk het eimengel over de courgette.
- Zet nu de fritatta in de oven en bak het in 25 minuten goudbruin en gaar.

Buon Appetito!

Liefs,

Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen