zondag 3 september 2017

#40 Persoonlijk Photo Diary: Perstrip naar Italië!

Hi lieve lezers! Wat leuk dat je weer meeleest met onze photodiary. Afgelopen week hebben we wel een heel bijzondere week gehad. We hebben namelijk onze eerste persreis gehad. Helaas was er nog maar plek voor één persoon dus mochten we niet allebei mee. We werden uitgenodigd door Parrano, een kaasmerk naar het Italiaanse Arezzo, in Toscane. Aangezien Robin sinds kort veganistisch eet besloot Naomi om mee te gaan. Wauw, wat was het geweldig! Met nog 7 andere bloggers en 3 mensen van Parrano stapten wij donderdag het vliegtuig in om voor 3 dagen te genieten van de prachtig gelegen Villa Parrano. De dagen werden gevuld met enorm veel (en lekker) eten, uiteraard met de heerlijke kaas van Parrano. We deden een zoektocht naar verse truffels, proefden de lekkerste wijnen ooit bij Villa la Ripa, kregen een kookworkshop bij Torre del Tartufo Tuscookany cooking school in Tuscany, waarbij we onze eigen ravioli, tiramisu en andere typisch Italiaanse gerechten maakten. De villa, torre del tartufo, was echt magisch. Sauna, hottub, zwembad, prachtige kamers. Een plek en avontuur om nooit te vergeten! 

Robin is ondertussen ook weer teruggekomen van een heerlijk weekje Tenerife met haar zusje en neefje River en woont nu in haar nieuwe huisje in Amsterdam. 

Kijk jij mee met onze week?



Vorige week zondag was Carina, de vriendin van Naomi's vader jarig. Ze maakten heerlijke hartige taarten!

Nog steeds verslaafd aan het ijs van Di Fiorentina in Heiloo. 

Dinsdagochtend was het tijd voor een yogalesje bij Yogadreams. 

Het was super mooi weer dinsdag, vandaar dat ik een boottochtje maakte samen met mijn moeder. Heerlijk zo varen in het zonnetje!

Ready for dinner met mijn moeder! We gingen samen naar het Food talks event van Hello fresh. 


Hoe leuk ziet dit eruit?! Het event vond plaats bij Wicked Grounds, een super leuke locatie in Amsterdam. 

Eerste gang: poké bowl!

Gang 2: Gazpacho soep!

Het hoofdgerecht, couscous met groenten, jum!

Tenerife

Ondertussen genoot Robin van een Sangria in Tenerife. 

Bij K-Vegan aten we een heelijke heerlijke wrap met zelfgemaakt, de lekkerste ever, falafel en een quinoa salade met boerenkool. Heerlijk! 



De lekkerste mojito ever, I promise. We liepen langs de boulevard en liepen langs een tentje waar ze verse mojito's maakten en waar allerlei mensen onder het genot van een live-bandje salsa aan het dansen waren. Te leuk! 

In La Laguna zagen we deze prachtige binnentuin. Ik houd van alles in dit plaatje: de tegeltjes, de blauwe kleur op de muur en de planten op de achtergrond. Wauw! 

Met recht staat La Laguna op het de Werelderfgoedlijst. Prachtig! 

Samen met mijn neefte River! 

In La Laguna aten we deze salade met echt 1 eetlepel quinoa en wat gegrilde groenten. Het lijkt heel wat, maar het kommetje is kleiner dan je denkt. Wel een heel lekkere smoothie met broccoli, ananas en banaan! 



Dit is zo mooi en typisch La Laguna! 

Van Naomi heb ik het boek Master Your Mindset geleend. Heerlijk en inspirerend! 

Ga dit missen! Ik ben zo gek op het strand. Zou daar echt wel elke dag naar toe kunnen gaan!

Persreis Italië

Donderdag was het dan over! Op naar Italië. Bekijk hieronder foto's van de prachtige villa! 









Onze chefkok Franco! 

De hapjes, inclusief Parrano kaas stonden klaar!

Ready for dinner! Dit was zoooo ontzettend lekker. 

Een soort Gnocchi met kaas en heerlijk sausje.

De volgende dag hadden we een wijnproeverij bij Villa La Ripa. Wauw, kijk hoe prachtig deze locatie en tafel.




Tijd voor lunch! Pasta of course!

En een lekker toetje!

De kookworkshop kon beginnen! 

Maar eerst.. op truffeljacht! Dit hondje was speciaal getraind in het zoeken van truffels.

Het koken kon beginnen! Wij waren het toetjes-team. 

De eerste hapjes waren klaar: tempura van courgettebloemen. 

We maakten onze eigen verse ravioli. Zo ontzettend leuk om dit te doen!

Groepsfoto!

Auberginne taartje met auberginepurree en een tomatensaus. Ontzettend lekker!

In tijden niet zo lekker gegeten. Vers gemaakte ravioli met een pompoenvulling en salie-boter saus. 

De tiramisu was ook gelukt, met eigen gemaakte lange vingers!

Tijd voor de jacuzzi!

Ontbijtje!

Nog één laatste groepsfoto, natuurlijk met de kaas van Parrano. 

We hebben ook nog even een bezoekje aan Pisa gebracht. 

Say Cheese!

De Parrano werd overal mee naar toe gekomen, zelfs in de cockpit van het vliegtuig!

Op donderdag ging ik gezellig met Eline naar de bios naar de film Everything, Everything. Daarvoor kletsten we lekker bij bij Cafe de Paris op het damrak met truffelfrietjes en een verse jus d'orange! 


Vrijdag waren we uitgenodigd voor het Amsterdamse Terassen Festival. Kijk deze mega grote gin tonics met grapefruit. Zo. Lekker! 

+ mega lekkere patatjes met ketchup en schil. zo lekker! 

Altijd fijn als je van vakantie thuiskomt en het blijft gewoon lekker weer! Lekker in het zonnetje genieten met lieve Balou en een tijdschrift. 

Een nieuwe plant! Deze minipalm heeft alleen een iets grotere pot nodig! 

Ik maakte deze risotto van boekweit met bietjes en tuinerwtjes van the Green Hapiness. Lekker en gezond! 

We hebben zoals je in deze diary kunt zien echt een geweldige week gehad vol avontuur! 
Hoe was jouw week?

Liefs,

Robin & Naomi




Geen opmerkingen:

Een reactie posten