NODIG (voor 2 personen):
- 1 zak Mexicaanse roerbakgroenten (400 gram)
- 1 zak HAK kidneybonen chili
- 1 rode paprika
- 1 avocado
- 50 gram geraspte kaas
- evt: komijn, paprikapoeder en kaneel
HOE:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Snijd de rode paprika en avocado in blokjes.
- Wok de Mexicaanse roerbakgroenten met een scheutje olijfolie tot de groenten geslonken is.
- Bak ook de paprika mee.
- Voeg de HAK kidneybonen chili toe aan de roerbakgroenten en verwarm een paar minuten mee.
- Breng het gerecht nog wat meer op smeek met specerijen zoals kaneel, komijn en paprikapoeder.
- Doe het mengsel in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas en blokjes avocado
- Zet de ovenschaal voor ongeveer 10-15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Liefs,
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten