NODIG (voor 4 personen)
- 250 gram chorizoworst
- 1 rijpe avocado
- 200 gram ijsbergsla
- 500 gram kidneybonen chili (zak van Hak)
- 4 speltpita-broodjes
- 4 handjes geraspte kaas
HOE:
- Verwijder het velletje van de chorizo en snijd in blokjes.
- Verhit een hapjespan zonder olie of boter (de chorizo is al vet genoeg) en bak het vlees een paar minuutjes. Schep regelmatig om.
- Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
- Verwarm de kidneybonen mix voor ongeveer 3 minuutjes in dezelfde pan. Voeg daarna de chorizo toe.
- Bereid ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de avocado door de midden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lep uit de schil en snijd in stukjes.
- Snijd de broodjes open en vul elk broodjes met wat sla, kidneybonen met chorizo, avocado en tot slot wat geraspte kaas!
Genieten maar!
Liefs
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten