NODIG (2 personen):
- 425 gram bruine bonen
- 250 gram spinazie
- 1/2 paprika
- 75 gram maïs
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 50 mililiter tomatenpassata
- 80 gram quinoa
- 1 theelepel komijn
- 1/4 theelepel kurkuma
- 1/4 theelepel gemberpoeder
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 120 ml groentebouillon
- 1 eetlepel olijfolie
- Peper / Zout
HOE:
- Snipper de ui en snijd de paprika in kleine blokjes
- Bak de ui glazig in een eetlepel olijfolie in een grote pan. Bak daarna de uitgeperste teentjes knoflook kort mee.
- Voeg de tomatenpassata en alle specerijen toe en bak kort mee.
- Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook.
- Voeg vervolgens de uitgelekte bruine bonen toe en verwarm 10 minuten mee. Voeg de laatste paar minuten de spinazie, de maïs en de paprika toe.
- Kook de quinoa gaar volgens de verpakking en voeg deze bij het bonenmengsel.
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten