maandag 5 december 2016

Review: Smoothie operators + WINACTIE

Wist je dat we in Nederland veel te weinig groenten & fruit eten. Slechts 8% van de volwassenen eet voldoende fruit en maar 5% voldoende groente. Dit moet anders! Wij zijn echt gek op smoothies en waren dan ook super blij dat wij een mail kregen van Smoothie Operators met de vraag of wij hun smoothiebox wilden uittesten. Daar zeggen we geen nee tegen! We weten allemaal dat het eten van fruit en groenten goed voor de gezondheid is. Het is bewezen dat minimaal 250 gram groente en fruit per dag zorgt voor betere prestaties, een betere conditie, een beter humeur, een mooiere huid én een gelukkiger leven. Met de smoothiebox van Smoothie Operators wordt het je wel heel makkelijk gemaakt. Je krijgt een heel pakket aan groenten, fruit, specerijen, noten en zaden opgestuurd, zodat je in een week élke dag kunt genieten van een verrassende smoothie!Biologisch en vers

Bij Smoothie Operators staat voorop dat de producten en de ingrediënten die gebruikt worden biologisch, lokaal & vers zijn. Verse producten zijn het lekkerst, vandaar dat zij een mooie selectie aan leveranciers hebben die verse groenten en fruit leveren. Ik vind het heel fijn dat zij hier bewust mee bezig zijn. Ik koop zelf regelmatig mijn groenten en fruit biologisch en vind het natuurlijk sowieso belangrijk dat de producten vers zijn. Ik merkte gelijk dat de producten vers waren aangezien ik sommige smoothies pas een week later heb gemaakt en de groenten en het fruit er nog steeds goed uitzagen!


Eerlijk en duurzaam

De producten zijn eerlijk, maar ook de prijzen zijn eerlijk. Smoothie Operators heeft geen winkels, daardoor hoeven er geen panden gehuurd en onderhouden te worden. Dit bespaart kosten en dit zie je terug in de prijs. Je hebt al een box voor 29,95 waar je 10 heerlijke smoothies uit kunt halen. Dat is als je het omrekent maar 3 euro per smoothie! Naast eerlijk is Smoothie Operators ook duurzaam. Je ontvangt precies genoeg ingrediënten in de box. Zo krijg je bijvoorbeeld een klein zakje met chia zaden, lijnzaad, cashewnoten, kaneel of cacao zodat je geen voedsel overhoudt. Smoothie Operators kiest voor duurzaam, dus geen onnodige verpakkingen en verspilling van eten. Kijk, hier houd ik van!


Creatief en lekker

Naast biologisch, vers, eerlijk en duurzaam is het natuurlijk ook belangrijk dat de smoothies lekker zijn. Ik heb zelf al veel ervaring met het maken van smoothies en heb al ontzettend veel dingen uitgeprobeerd. Toch ben ik aangenaam verrast door deze vernieuwende combinaties. Smoothie Operators laat zich inspireren door het seizoen. Je maakt kennis met nieuwe producten en verrassende recepten die je smaakpapillen verwennen. De Pumpkin Pie smoothie was echt mijn favoriet. Een echte herfstsmoothie voor een mooie stralende huid met banaan, pompoen, pecannoten, dadels & kruidige specerijen.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. Je bestelt een smoothiebox naar keuze. Iedere donderdag, vrijdag of zaterdag ontvang je een box vol met biologisch groente en fruit. In de smoothie box zitten heerlijke recepten en meer informatie over de ingrediënten. Er is geen verplichte afname, het lidmaatschap kan op elk moment gepauzeerd of geannuleerd worden. Bestel je voor dinsdag 12 uur een box, dan ontvang je op donderdag, vrijdag of zaterdag de eerste box.

WIN een box!

Wij mogen een heerlijke smoothie-box weggeven!
Wat moet je hier voor doen?

  • Like onze Facebookpagina en like de Facebookpagina van Smoothie Operators
  • Like het Facebookbericht van deze winactie (het bovenste bericht op onze pagina)
  • Tag de persoon met wie jij zo'n lekkere smoothie wilt drinken.
  • Delen mag altijd!
P.S. Heb je geen Facebook? Reageer dan onderaan deze blog en vertel ons waarom jij deze box wilt winnen.

We maken de winnaars bekend op 15 december.


Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten