maandag 19 december 2016

#29 Persoonlijk Photo Diary: workshop, etentjes, pakketjes & bijna kerst!

De weken gaan zo snel, nog maar twee weken en we zitten alweer in 2017. We hebben na onze kookworkshop in Ibiza geen photodiary meer online gezet. Oeps! We zijn alweer meer dan drie weekjes terug in Nederland en hebben alweer ontzettend veel leuke dingen meegemaakt. Zo hebben we in Nederland ook alweer een workshop gegeven, zijn we weer regelmatig lekker uit eten geweest, zijn we veel aan het werk (Naomi moet sparen voor  haar minor in Cyprus!) en hebben we weer een nieuw reisje op de planning staan. Over een maandje zitten wij voor 4 dagen in Milaan. Tips ontvangen we graag! Daarnaast zijn we heel hard bezig met onze nieuwe website, die als het goed is half januari online komt! Zijn jullie ook zo benieuwd? We kunnen alvast verklappen dat de website er totaal anders uit komt te zien en we hopen dan ook dat jullie het net zo mooi vinden als ons!



Vlak nadat we terug kwamen uit Ibiza hadden we alweer wat leuke etentjes. We aten onder andere bij restaurant Amstel Boathouse. Echt een aanrader want het eten is hier ontzettend lekker! 

Kijk dit toetje dan... zoooo lekker, met passievrucht.

Ook aten we die week bij H. Burger. Intens lekkere bugers en de blog komt snel online! 

In de week na Ibiza gaven wij weer een workshop aan een groep van 8 dames.

De dames in actie!

Het thema van deze workshop was: Vegetarische tapas.

Robin ging met haar neefje naar het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam en gingen van te voren lunchen bij Restaurant Stalpaert. Super lekker en een echte aanrader! 

Robin had een broodje tonijn. Wessel koos voor een broodje met kip! 

Haha, zo sliepen ze dus op die schepen! Ligt best lekker hoor ;-)

Wij kregen de Hello Fresh Kerstbox opgestuurd waarin dit recept zat: Bolcourgette gevuld met notengehakt en risotto. Zo lekker!

Even terugdenkend aan onze geweldige dagen op Ibiza.. Wij willen terug!

Ken jij Smoothieoperators al? Wij hadden een hele leuke winactie en mochten een smoothiepakket weggeven. 

Wij zijn op zoek naar een gastblogger die voor ons naar events mag gaan. Lijkt dit jou wat? Lees hier meer over in dit bericht

Elke week past Robin op op haar neefje en vaak maakt ze dan lekkere hapjes voor hem. Zoals deze met pastinaak, basilicum en courgette! 

Burgers bij de Burgerij op Centraal Station! We zijn er al eens eerder geweest en schreven er deze blog over en we blijven er regelmatig terug komen voor een lekkere burger! 

Op bezoek bij Jamie en baby Zoë met neefje River! 

Rivers 1e Sinterklaas en nee hij is HELEMAAL niet verwend hoor ;-)

Twee weken geleden gingen we op hotspotjacht in Haarlem. Zijn jullie daar wel eens geweest? Zo nee, echt doen hoor! Haarlem is echt intens leuk! Hier ontbeten we bij Mica! Er komt snel een blog hierover online. 

Robin had wafels met banaan en karamelsaus. Naomi een havermoutje met banaan en pinda's. 

Bij restaurant Aangenaam genoten we vervolgens van een heerlijke lunch. Deze geroosterde pastinaaksoep was echt goddelijk!

Naomi at dit overheerlijke broodje uit de oven met cheddar, rode ui chutney, rucola en walnoten. 

We ontvingen leuke pakketjes afgelopen weken! 

Waaronder dit super grote pakket van de Lidl met o.a een waterfles, olijfolie, een pot met ingrediënten om koekjes mee te bakken (waren lekker!) en een waardebon! Bedankt Lidl

Nog meer pakketjes! Wat zou het zijn?

Een super groot glutenvrijpakket van Schär! Hoe leuk zijn die bordjes? Bedankt! 

Naomi vierde vorige week de verjaardag van haar oma bij de Yada Yada Market en deze overheerlijke plank met eten stond op tafel. 

Daarvoor nog even heerlijk bijgekletst met wat vriendinnen! 

Kennen jullie onze tomaat-vijgensoep al? Deze moet je echt eens proberen, wij zijn verslaafd! 

Hoe jaloersmakend is deze foto? Dit is Naomi haar zusje, die al bijna 3 maanden op reis is in Azië. Ze is voorlopig nog niet van plan om naar huis te gaan want ze wilde een jaar weg. Ik mis haar wel hoor!

Naomi is tante geworden want de zus van haar vriend heeft een kindje gekregen. Hoe lief is Noah Fay!! 

Kennen jullie dit tropische fruit al? Naomi is aan het experimenteren met tropische vruchten uit want deze zijn ineens volop verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Dit is de kiwano. 

Hoe grappig ziet dit eruit! De Kiwano, of ook wel 'gehoornde meloen' is familie van de komkommer. Naomi vond het best lekker!

Sinds kort volgt Robin yogalessen bij The Rub, een ontzettende fijne studio! Op zondag deed ze een Yin les, en vond het heerlijk! 

Heb jij ons Italiaanse kerstmenu al gezien? Wij zijn dol op de Italiaanse keuken en daarom mocht een Italiaans kerstmenu niet ontbreken op de blog. 

Volgende week is het ook weer een drukke week én bijna kerst! Daar kijken we zo naar uit! Heerlijk genieten met familie. Wat zijn jullie plannen voor de kerstdagen?

Liefs, 

Robin en Naomi

1 opmerking:

  1. Lieverds ik zie het alweer dit is weer volop genieten geweest al dat lekkere eten en verrukkelijke Toetjes
    je zou er zo trek in krijgen. maar wat ik ook zo leuk vindt dat jullie nog een paar dagen naar Milaan gaan en dan eind van de maand ga jij ons verlaten Naomi dat wordt voor Robin dan weer anders. dat is een kei van een
    meisje en die zal het ook wel weer redden met jullie Blog. want het is toch steeds genieten van de mooie foto,s en het vele lekkers wat jullie maken. Meiden Veel Liefs Joke van Vuure.

    BeantwoordenVerwijderen