NODIG (voor 3 personen):
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- 1 courgette
- 1 paprika
- 1/2 aubergine
- 8 cherry tomaatjes
- 280 gram tonijn (uitgelekt)
- 5 eetlepels biologische passata
- 3 eetlepels paprikapasta (Penguen Pepper Paste)
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 50 gram Grana Padano
- zout/peper/olijfolie
HOE:
- Kook de spaghetti volgens de verpakking.
- Pers 2 teentjes knoflook en snijd een uitje in kleine stukjes.
- Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de teentjes knoflook en het gesneden uitje.
- Snijd de courgette, de aubergine en de paprika in stukjes.
- Halveer de cherrytomaatjes.
- Wok de courgette, aubergine en paprika stukjes mee met het knoflook-ui mengsel in de koekenpan.
- Laat de tonijn uitlekken in een zeef en voeg vervolgens, samen met de eetlepels passata en de paprikapasta toe aan het mengsel.
- Voeg tot slot de cherrytomaatjes toe en wok kort mee.
- Breng alles op smaak met peper en zout en Italiaanse kruiden.
- Garneer met geraspte Grana Padano.
Enjoy!
Liefs,
Naomi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten