zaterdag 9 april 2016

Review: Box Bites

Wij vinden het zelf altijd moeilijk om al onze tussendoortjes gezond te laten zijn. Je grijpt toch snel naar iets ongezonds omdat er vaak geen gezonde opties zijn. Wij proberen wel vaak om toch gezond te snoepen en onze eigen tussendoortjes te maken, maar hebben hier natuurlijk niet altijd tijd voor. Tussendoortjes die nu op de markt liggen bevatten vaak veel suiker of andere vreemde ingrediënten. Daar worden we niet blij van! Boxbites biedt daar de oplossing voor! Een box vol gezonde snacks die thuis worden bezorgd aan je brievenbus. Wat wil je nog meer? Repen, nootjes, gedroogd fruit, allerlei gezonde tussendoortjes waardoor jij niet meer hoeft na te denken. Wij hebben de box uitgetest en zijn razend enthousiast!

Natuurlijk, uniek en smaakvol

De snacks van Box Bites zijn allemaal gezond, natuurlijk maar smaak blijft natuurlijk wel belangrijk. Ze zijn door een streng selectieproces gegaan en bevatten alleen maar gezonde ingrediënten.
Wat opvallend aan de box is dat de variëteit groot is en de snacks uniek zijn. Wij hadden vrijwel geen enkele snack ooit gegeten en daardoor was het iedere keer weer een verrassing hoe het zou smaken. Op die manier krijg je iedere dag zin om weer een leuke snack uit te proberen en voelt het als een klein cadeautje op je dag. De verpakkingen zijn vrolijk, elke snack is handig mee te nemen en veel snacks zijn ook goed geschikt voor de kids! Een box bevat 18 tussendoortjes, zo kun je een maand lang om de dag een lekker tussendoortje eten! Of je neemt een abonnement voor 2 weken en kunt dagelijks gezond snacken. Wil je de box eenmalig uitproberen dan kan dat natuurlijk ook!

Van fruit chews tot groentechips

Wat wij leuk vinden aan de box is dat er zoveel verschillende snacks in zitten met andere smaken.
Zo heb je bijvoorbeeld hele knapperige healthy chippies van het merk Greenday. Door een speciale methode van vriesdrogen wordt alleen het water uit het fruit verwijderd en blijven alle voedingsstoffen bewaard. Geweldig! Een fruitsnack zonder extra toevoegingen. En zoet dat het smaakte! We vonden de druiven chippies echt heel apart, op een goede manier.
Ook de gedroogde Vielhappy mango stukjes van het merk Foodloose vielen in de smaak. Bijzonder om op zo'n manier een mango te eten!
De knapperige groentechips van Snack Garden waren ook favoriet. Op deze manier kom je wel aan je dagelijkse portie groenten!

Een reep zonder troep!

Iedereen kent wel de 'gezonde' repen die je in de supermarkt koopt. Eigenlijk zijn ze helemaal niet zo gezond en bevatten ze vaak veel suiker en andere rare toevoegingen. In de boxbites box kregen we een stuk of 7 gezonde recepten, zonder troep! Roo'bar maakt de lekkerste superfood repen en is ooit begonnen in een klein organic winkeltje in Bulgarije. Het liep daar zo goed dat ze niet lang daarna in heel Europa te vinden waren! Ook erg lekker vonden wij de Ananas reep van Simply Raw. Het Mr. en Mrs. Raw echtpaar uit Berlijn hebben bewezen maximale smaak te kunnen halen uit een minimaal aantal ingrediënten. Tot slot vonden we de stevige haversnack van 'Van haver tot...' ook heerlijk. Deze reep geeft je echt langdurige energie, wat wil je nog meer!

Conclusie

De gezonde tussendoortjes van Box Bites zijn de perfecte oplossing om verantwoord te snacken. Geen gekke e-nummers, suikers of andere rare toevoegingen maar natuurlijke ingrediënten en krachtig van smaak! Elke box bevat 18 lekker tussendoortje en je kunt kiezen uit 3 verschillende abonnementen en dit abonnement altijd pauzeren, wijzigen of opzeggen.
Wij zien dit als een perfecte uitkomst om verantwoord te snacken en zijn super enthousiast!
Ben jij ook benieuwd naar Boxbites? Check hun website en bestel de box gelijk!

Liefs,

Naomi & Robin

* Dit is een gesponsord artikel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten