zondag 10 april 2016

#14 Persoonlijk Photo Diary: Good food & fotoshoot

Het is zondag en dat betekent een nieuwe Photo Diary. Deze week stond in het teken van voorbereidingen van de fotoshoot die wij zaterdag hadden. Waarvoor we die shoot hadden houden we nog even geheim maar we kunnen verklappen dat er hele leuke dingen aan gaan komen! Daarnaast blijven we iedere week weer nieuwe recepten maken, nieuwe rare groenten uitproberen en genieten van het eten. Want we love good food!Op zaterdag ging Robin samen met haar moeder naar de Noordermarkt. Daar hebben ze een heel biologisch gedeelte, onwijs gaaf. Ze kocht o.a. verse rauwe bieten, postelein, pastinaak, aardbeien en verse zuurkool. Daarnaast stuitte ze ook op deze aardperen! Ze besloot om er frietjes van te maken, heel lekker!


Naomi at zondag met dat heerlijke weer bij haar moeder in de tuin en die maakte een overheerlijk gerecht met zelf gerookte zalm, venkel en courgetti. Jum!


Robin eet elke week wel soep. Deze Gadogado soep komt uit het kookboek Eerlijk eten. Er zitten heel veel groenten in zoals chinese kool, taugé en sperziebonen :-)


Van Abbot Kinney's mogen wij hun kokosyoghurt proberen! Robin at deze versie met mangopuree samen met verse ananas. 


Tussen het leren door maakt Naomi nog wel tijd voor het maken vaan lekkere lunch. Met haar zusje maakte ze een healthy tonijnsalade op een lekker vers speltbroodje!


Robin ontbijt al de hele week met 'groene' smoothies! Deze is met sla, aardbeien, banaan, ananas en lijnzaad. Kun jij geloven dat hier een halve krop sla inzit?


Naomi is de laatste tijd into wortel en maakte deze carrot cake bites! Het recept vind je hier


Naomi dr tentamens waren vrijdag voorbij en dat moest natuurlijk gevierd worden met een Red Velvet Cake bij de Drie Graefjes in Amsterdam. Zoooo lekker!


Robin deed nieuwe inkoopjes voor de fotoshoot voor zaterdag bij Dille&Kamille! Keukenschortjes en matching ovenwanten. Love it! Sowieso is Dille&Kamille een van haar lievelingswinkels. Zijn jullie er wel eens geweest?


Vegan risotto met champignons, edelgistvlokken en peterselie. Robin houdt wel van comfortfood!


Op zaterdag was het eindelijk zo ver! Onze fotoshoot voor de blog. Robin ontbijt wederom met een groene smoothie met paksoi, banaan en blauwe bessen. En daarna snel naar de supermarkt voor inkopen! 

Keuken gestijld! Ready, set, go! 

Deze meisjes zijn er klaar voor!

We bakten onder andere dit bananenbrood met verse aardbeien.


Dit zijn wij! We maakten nog wat leuke foto's in het riet!


Alvast een sneakpreview van de shoot! Twee meisjes in de keuken!


Hoe was jouw week?

Liefs, 

Robin en Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten