vrijdag 25 maart 2016

WINACTIE - Quaker Cruesli Club


Quaker Cruesli vernieuwd en daar zijn wij heel blij mee.  Om eerlijk te zijn, zijn wij niet zo'n fan van cruesli vanwege het hoge gehalte aan suiker. Maar de vernieuwde krokante muesli van Quaker bevat nu 30% minder suiker (dan het gemiddelde suikergehalte van andere krokante muesli's). Dit is natuurlijk een stap in de goede richting!
Vanwege de introductie van de vernieuwde Cruesli kun je tot en met 31 maart elke dag genieten van een heerlijk ontbijtje in de pop-up store aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam. Daar kun je alle nieuwe varianten proeven. Wat wordt jouw nieuwe daily pleasure aan de ontbijttafel? Wordt het de 4 Nuts, Rozijn of Chocolate, Cookies&Cream of Black Berrylicious?
WIN WIN WIN!
Nu het allerleukste nieuws. Jij kunt een heerlijk Quaker Cruesli ontbijtje samen met 3 vrienden/vriendinnen winnen in de Quaker Cruesli Club in Amsterdam. Je kunt je favoriete ontbijtje samenstellen met 1 van de 9 soorten varianten Cruesli (met yoghurt/sojayoghurt/melk en toppings) en een bijbehorend sapje/thee of koffie.

  • Like de Facebookpagina van Quakercruesli
  • Like de Facebookpagina van Three girls one kitchen
  • Tag onderaan het Facebookbericht van deze actie 2 vrienden met wie jij het ontbijtje wilt eten of laat hieronder een reactie achter.
We maken zaterdagavond de winnaars al bekend, je kunt dan nog t/m donderdag 31 maart genieten van jouw ontbijtje!

Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten