zondag 25 oktober 2015

#09 Photo Diary: Fitgirls, nieuwe recepten, burgers & new job!

Wat een drukke week! Naast een bezoekje aan het HQ van Fitgirls, zijn we ook de keuken ingedoken en hebben we donderdag geknald met nieuwe recepten. Er zijn daarom drie super fijne nieuwe recepten onderweg. Ook hebben we een nieuwe uitdaging en gaan we op zoek naar de leukste hamburgertentjes in Amsterdam. Naast de 'normale' burger van vlees vinden wij het ook belangrijk dat er een vega optie is. Our week in pictures, kijk je mee?
Maandag:

Van Lassie ontvingen wij dit pakketje parelgort en zijn uitgedaagd om hier een creatief recept mee te bedenken. Recept komt snel online!

Robin ontving eindelijk haar box met 50 yogakaarten. Wanneer je geen tijd hebt voor een hele yogasessie kun je één of meerder kaarten trekken en een aantal oefeningen doen. Handig! Wil je de kaarten ook bestellen? Dat kan hier! Dinsdag:

Op dinsdag hadden we een afspraak met Dani van Fitgirls. Houd onze blog in de gaten, want wie weet komt er een leuke samenwerking aan. In Zaandam haalden we nog even snel onze favoriete oatmeal raisin cookies bij de Natuurwinkel in Zaandam. 

Woensdag:


Op woensdag had Naomi een stagedag bij de Gezondheidsbeurs in Amsterdam Zuid-Oost bij centrum No Limit, met als doel om de mensen uit deze wijk meer te leren over gezondheid. We kregen natuurlijk een heerlijke gezonde salade als avond eten!Robin ging uit eten met vriendinnetjes bij de Pizzabakkers. In plaats van een pizza koos ze voor de salade met gegrilde groenten, echt een aanrader! 

Donderdag:


Donderdag hebben we drie nieuwe recepten bedacht waaronder deze hartige taart met pompoen, zoete aardappel, pastinaak, salie en witte kaas. Love it! 

Naomi in actie! Zo fotograferen wij onze recepten dus. We zijn nog op zoek naar mooie houten planken. Dus als iemand iets weet, graag!

 
Genieten van een kopje groene thee van Senza Teas en Fudge met karamel en zeezout van Johnny Doodle. 


Dit recept bedachten wij met de Parelgort van Lassie. Wat het is? Houd de blog in de gaten!

Vanaf heden gaan we op zoek naar de lekkerste hamburgertentjes in Amsterdam waar ze ook vegetarische hamburgers verkopen. Afgelopen donderdag beten we het spits af bij Geflipt burgers met een burger van zwarte bonen! We love it! 

Nom nom nom!

Vrijdag:


Naomi heeft een nieuw baantje voor op de vrijdag bij Sanoma. Ze gaat helpen bij de content van een nieuw Foodplatform wat binnenkort gelanceerd gaat worden en bij Weekmenu.nl met het invoeren van alle recepten. Heel leuk! 


Toch best wel spannend zo'n eerste dag!
Zondag: 


I am guilty! Zondag ging Robin met een vriendin taartjes eten bij de Drie Graefjes. De Red Velvet Cake is echt hemels!


Dit was onze week! Veel leuke dingen meegemaakt zoals jullie zien. Hoe was jullie week?

Liefs,

Robin & Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten