maandag 19 oktober 2015

#08 Persoonlijk Photo Diary: Loetje, ADE & lots of food

In deze photodiary vind je foto's van ADE, vriendinnen en heel veel food. Robin ging uit eten bij Loetje aan de Amstel, maakte samen met vriendin Jamie een wandeltocht en Naomi vergat deze week om foto's te maken. Zaterdag gingen we samen naar Komm Schön Alter in de Westerunie, dansjes doen! Kijken jullie mee naar onze week?


Maandag

Robin bakte dit vegan bananenbrood van de Groene Meisjes. De plakjes kun je makkelijk invriezen waardoor je de hele week een gezond tussendoortje hebt!

Vandaag kregen we weer leuke foodpost, de nieuwe Lovechock repen. Aanradertje!


Dinsdag

Dinsdag ging Robin met haar beste vriendin Jamie naar het Amsterdamse Bos om lekker uit te waaien en heeft een wandeling van 6 km gemaakt, girlpower! 


Geitjes aaien bij de Geitenboerderij hoort er wel een beetje bij!

.. en Jamie trakteerde op pannenkoeken en warme chocomelk bij het Pannenkoekenhuis. Robin koos voor een pannenkoek met appel en kaneel!


Woensdag
Wij zijn echt de grootste afnemers van de oatmeal raisin koeken van de natuurwinkel, haha!

Ons recept voor gezonde kruidkoek deed het deze week erg goed op onze blog! Hij is dan ook echt heel erg lekker, dus snel proberen! 


Donderdag

Robin ging met haar collega's uit eten bij Loetje aan de Amstel en begon met een trio van vis. Zalm, Hollandse garnalen en paling. Heerlijk!

Robin is niet zo'n vleeseter en koos daarom in plaats van de beroemde biefstuk toch maar voor een tonijnsteak. ook een echte aanrader, mjammmmmm!

En een lekker toetje: cheesecake karamel met vanille-ijs en slagroom. 


Zaterdag
Zaterdag gingen we met lieve vriendinnen naar ADE Komm schön Alter en daarom dronken we deze lekkere drankjes! 

Friends! Wij hebben een super leuke ADE gehad, en jullie?

Liefs, 

Robin en Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten