NODIG VOOR DE HACHEE (Voor 4 personen):
- 800 gram runderlappen
- 3 gesnipperde uien
- 3 laurierblaadjes
- 6 kruidnagels
- 2 lepels appelazijn
- 1 rundvleesbouillontablet
- Peper en zout
NODIG VOOR DE RODE KOOL:
- 1 rode kool
- 2 appels
- lepel azijn
HOE MAAK JE DE HACHEE:
.jpg)
- Voeg de laurierblaadjes, vier kruidnagels, het azijn en het bouillonblokje toe. Vul vervolgens de pan met water tot het vlees net onder staat. Roer het goed door en breng het aan de kook. Zet het vuur vervolgens laag en laat het vlees minimaal drie uur sudderen.
- Tip: trek het vlees met een vork uit elkaar voor je de hachee serveert
HOE MAAK JE DE RODE KOOL:
- Snijd de rode kool en was het goed. Schil de appel en snijd in kleine stukjes.
- Kook de rode kool samen met twee kruidnagels, een eetlepel azijn en wat zout in een laagje water. Laat de rode kool in ongeveer 45 minuten zacht gaar stoven.
- Zorg ervoor dat de rode kool ingedikt is tot hij rood en glanzend is.
- Schep de rode kool samen met de hachee op een bord.
Eetsmakelijk!
Liefs,
Robin
Bron rode kool
Geen opmerkingen:
Een reactie posten