woensdag 16 september 2015

#05 Persoonlijk Photodiary: Bootcamp, cookies & cheesecake

Het is alweer een tijdje geleden sinds we onze laatste photodiary hebben geplaatst en daarom is het hoogst tijd voor een nieuwe! Vinden jullie het leuk als we dit wekelijks op onze blog plaatsen zodat jullie weten wat wij mee maken in een week? Zo ja, laat het ons weten in een comment!  Benieuwd naar wat we de afgelopen tijd hebben gegeten en gedaan? Kijk dan snel mee! 

Photodiary 6 sept-16-09

Claartje van Foodness organiseerde samen met Paultje een bootcamp in het Vondelpark. Zo zwaar, maar zo lekker! Als cadeautje kregen we deze sportschoenen van Reebok :-)Na de bootcamp kregen we een overheerlijke lunch (inclusief healthy champagne en chocola) o.a. georganiseerd door Saladandthecity. Heerlijke verse salades!Van een vriend kreeg Robin het recept voor een easy worteltjessoep! Super lekker en het recept komt snel online :-) 


Bij de EkoPlaza hebben ze te lekkere brownies, maar helaas hadden ze die niet! Daarom kozen Jamie en Robin voor deze haverkoeken, maar waren niet heel erg fan. 


In tegenstelling tot deze haverkoeken! Dit zijn echt onze lievelings. Hier kan ik er wel 5 van eten! Je koopt deze oatmeal-raisin koeken bij de Natuurwinkel. So verslavend. 
  

Robin was uiteten bij Hendrix in Amsterdam en koos voor de kabeljauw met zoete aardappelfriet. Heel lekker! 


Natuurlijk moesten we ook een toetje! Dus we kozen voor de cheesecake met rood fruit. Dit was hemels! 


Robin vindt onze bietenburgers heel lekker! Dus stonden deze weer eens op het menu.


Cathy, een vriendin van Naomi en Robin was jarig en daar moest natuurlijk een lekkere taart voor gemaakt worden. Monchou, onze favoriet! 


Robin ging lunchen met haar tante bij Piqniq, een concept waar ze kleine porties serveren! Ze koos voor de tomatensoep met een broodje zelfgemaakte tonijnsalade en een smoothie met banaan, mango, sinaasappel en munt.Naomi at als lunch een heerlijke spelt quinoa salade van de ah. Heerlijk met cranberries en groenten.

Van bananenbrood kun je nooit genoeg hebben! Robin bakte deze met peer en koekkruiden, ideaal als tussendoortje. 


Naomi en haar vriend eten regelmatig cheesecakes. Nog zo'n verslaving. Deze keer een lekkere cheesecake met blauwe bessen en een bodem van oreo koekjes. Heerlijk!


Wat hebben jullie allemaal voor lekkers gegeten deze week?

Liefs,

Robin en Naomi

2 opmerkingen: