NODIG (2 personen):
- 200 gram gerookte zalm (suikervrij)
- 1 bakje zeekraal
- 4 eieren
- 2 kopjes rijst
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 5 cm gember
- Kurkuma
- Chilipeper
- Zwarte peper
- Kokosolie
- optioneel halve zak Chinese wokgroenten

- Breng een pan water aan de kook en kook hierin de rijst gaar volgens verpakking.
- Snipper de ui en snijd de knoflook en gember fijn. Verwarm een scheut kokosolie in een pan en fruit hierin de ui samen met wat kurkuma en chilipeper. Wok daarna kort de knoflook en gember mee.
- Voeg de wokgroenten toe en wok vijf minuten mee.
- Snijd de zalm in snippers en houd twee plakken zalm apart. Voeg daarna ook de zeekraal en zalmsnippers toe.
- Verwarm in een koekenpan een scheut kokosolie en bak vier spiegeleieren.
- Vouw de zalm tussen de spiegeleieren en maak op smaak met wat peper en zout.
- Leg het zalmtartaar-burger-taartje op het bord samen met wat wokgroenten en rijst.
Eet smakelijk!
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten