dinsdag 23 juni 2015

Healthy Hotspot: CT Coffee and Coconuts -done

In Amsterdam barst het van de healthy hotspots. Vandaag zetten we een van onze favoriete tentjes in het spotlicht. In de Amsterdamse Pijp vind je een supertof tentje! CT Coffee and Coconuts. Het is gevestigd in het Centuur Theater, een voormalig bioscoopgebouw uit de 'roaring '20'. 

"Het is een funky en fresh place waar je van de bruisende energie van Amsterdam kunt genieten en waar je de ontspannen sfeer van het goede leven in kunt ademen".

De ideale hangplek

Wij zijn het hier volkomen mee eens. Binnengekomen waan je je in een tropisch oord vol hangplanten en chille plekken om even tot rust te komen tijdens ons hectisch leven. Bij binnenkomst adem je meteen de chille sfeer in die er heerst. Een oase in het drukke stadsleven. Het is een prachtige lichte ruimte, met authentieke wanden. Het is geweldig ingericht en op de zitzakken kun je uren wegdromen. Naast de fantastische inrichting, heeft CT Coffee and Coconuts ook een geweldige kaart met (h)eerlijke koffies, sappen, zoetigheden, salades, burgers en veel meer!

Quality is the key

Je kunt er genieten van hoge kwaliteit koffie en zelfgemaakt eten. CT Coffee and Coconuts is niet zomaar een koffiezaakje of bakkerij. Ze vormen een grote familie met de mensen waar ze mee werken. Ze houden ervan om samen dingen te creëren. Daarom zijn veel van hun producten van hoge kwaliteit en samen gemaakt met gepassioneerde locals die met liefde hun producten maken.

Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner of gewoon om iets te drinken. Op de kaart vind je naast heel veel soorten koffie en thee ook zelfgemaakte sappen. In een aantal sappen wordt gebruik gemaakt van vers kokoswater. Je kunt er ook terecht voor een lekker glas wijn of een ijskoud biertje van Oedipus.

Ontbijt en Lunch

Tot 13:00 uur kun je bij CT Coffee and Coconuts terecht voor een lekker ontbijt. Denk hierbij aan granola's, verse fruitsalades, coconut pancakes en verse croissants. 's Middags kun je er terecht voor verse salades die je bij de saladebar samen kunt stellen, maar ook voor soep, sandwiches en taco's. Alleen trek in een tussendoortje? Kies dan uit o.a. popcorn, quesadillas of een lekker broodmandje.

Sweetshop

Daarnaast vind je ook de sweetshop. Hier worden zelfgemaakte zoetigheden verkocht. Geniet van zelfgemaakte taartjes, koekjes en bananenbrood. 

Dinner: the tastiest food in town

Naast dineren in CT Coffee and Coconuts kun je er ook voor kiezen om een lekkere avondmaaltijd af te halen. Op het menu staan starters zoals maïssoep, makreel en five spice beef. Je vind o.a. lam, tagliatelle en paella als hoofdgerecht of kies uit een lekkere burger of hotdog. Ben je vegetariër? Er staan naast vis en vlees ook vegetarische gerechten op de kaart. Je hebt o.a. keuze uit zes verschillende soorten salades. Natuurlijk kun je je avond niet afsluiten zonder lekker dessert. Kun jij kiezen? Chocolademousse, aardbeien met lemon curd of spiced chocolate quesadillas

CT Coffee and Coconuts is de ideale chillplek om je dag te beginnen, door te komen of te eindigen. Neem snel eens een kijkje en waan je zelf in tropische sferen.  CT Coffee and Coconuts is een echte aanrader! Je vindt CT Coffee and Coconuts op Ceintuurbaan 282-284 in Amsterdam!

Bekijk hieronder ook eens meer van onze zelfgemaakte foto's voor een leuke sfeer impressie! 

Liefs,

RobinGeen opmerkingen:

Een reactie posten