zaterdag 7 maart 2015

Evenement: HEMA Pressday

HEMA wie kent deze winkel niet? Ook HEMA speelt met haar assortiment steeds meer in op de laatste trends op voedingsgebied. Wij komen er regelmatig voor het inslaan van leuke stylingsitems, dus we voelden ons speciaal toen we in onze mailbox een uitnodiging voor de HEMA Pressday vonden. Afgelopen donderdag was het zo ver en bezocht ik de Hema Pressday met presentaties van de voorjaars- en zomercollectie. Naast een heleboel inspiratie op het gebied van tuin, mode beauty en nog veel meer heb ik ook inspiratie opgedaan over food. 


Over HEMA

Hema gelooft dat een leuk en makkelijk leven helemaal niet duur hoeft te zijn. Bij HEMA vindt je de opvallende combinatie van de beste artikelen, mét bijzondere vormgeving, voor je dagelijks leven voor verassend lage prijzen.

HEMA Pressday

De presentatie vond plaats in de HEMA Design Studio. Een ontzettend mooie, grote en lichte ruimte waar overal ruimtes waren ingericht waar nieuwe producten werden gepresenteerd. Naast een gedeelte gericht op eten en alles wat daarbij komt kijken, waren er ook ruimtes voor kleding, beauty en tuinieren. Heel erg leuk om alles te bekijken. Naast een heleboel lekkers om te proeven kon je ook de laatste trends op beauty zelf uitproberen. Zo heb ik mijn nagels laten oppimpen met de nieuwe nagellakkleuren van HEMA en kon je je lippen extra kissable maken met de nieuwe lippenstiften. Tussen stylistes, bloggers en fashionjournalisten kregen we een rondleiding langs de nieuwe collectie en leerden we de ins and outs kennen

Lunchtime!
Natuurlijk kon een lekkere lunch niet ontbreken. En die was uitgebreid: van speltbroodjes met rosbief, yoghurt met toppings zoals gojibessen en cacaonibs en salades, er was voor ieder wat wils! Na de lunch ben ik op zoek gegaan naar de leukste foodproducten.

HEMA goes healthy! Healthy lunch met deze salads to go!

Blijmakers op het gebied van food

Aankomende seizoenen kun je bij HEMA leuke producten op het gebied van Food vinden.


Natuurlijk mogen de kruiden niet ontbreken!

Verser dan vers

"Aan zelf groente en fruit kweken zitten veel voordelen. Je weet bijvoorbeeld dat je altijd vers eet. Bovendien kun je ook eindeloos genieten van je eigen producten." 
I couldn't agree more, want hoe leuk zijn deze potjes waarin je je eigen kruiden kunt kweken? Je kunt je eigen kruiden kweken en genieten van je eigen verse producten. Zo beschik je altijd over een stash verse kruiden! Naast kruiden kun je ook ook je eigen tomaten en  aardbeien kweken. 




Veel producten om een lekkere pasta te maken!

Viva Italia

Bij de HEMA vindt je aankomende seizoenen leuke cadeautjes om een ander, of jezelf natuurlijk, blij te maken. De focus ligt op Italie met mooie olijfolie en makkelijke ingrediënten voor het in elkaar flansen van je eigen mediterrane maaltijd.










Hoe leuk is de vormgeving van deze handige spulletjes? Ik ben fan van de Mason jars!

Mason Jars

Een ander favoriete blijmaker van de nieuwe collectie zijn de mason jars. Deze potjes vind je in 2 verschillende kleuren en maten en zijn verkrijgbaar met een rietje. Handig om je verse smoothies of sappen in mee te nemen!







HEMA goes healthy!

De HEMA Pressdag was heel leuk en ik heb kennis gemaakt met leuke nieuwe producten op het gebied van voeding. Het is leuk om te zien hoe ook HEMA meegaat op het gebied van gezonde voeding en hier met haar assortiment op inspeelt. HEMA gaat mee met de trends. Je merkt dit aan het assortiment van Superfoods, de gezonde salades en groentesapjes die je in de winkel kunt vinden. Maar ook aan de Jars die menig foodblogger in zijn of haar bezit heeft. Maar het allerleukste aan HEMA vind ik toch wel de vormgeving van haar producten.

Bekijk hieronder meer foto's voor een impressie van de HEMA Pressday!

Liefs,

Robin


HEMA Hoofdkantoor 
Echt HEMA



Presentatie lente en zomer collectie

Impressie

TAART!


Gebakjes!


Yoghurt met diverse healthy toppings

Vers fruit

Hema goes healthy: Groentesapjes

100% biologische knakworsten


Lekkere broodjes: speltbroodje met rosbief

Nog meer lekkere broodjes: speltbroodjes met mozzarella

Healthy lunch for me: couscoussalade met linzen en kikkererwten en een groentesapje met wortel, mango en appel


Hoe leuk is dit pastapakketje!


Nieuwe collectie


Groene vingers? Hoe leuk zijn deze tuinspulletjes?


Inspiratie nodig voor je tafel voor Pasen?


BEDANKT HEMA!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten