donderdag 19 oktober 2017

#46 Persoonlijk Photo Diary: Aftellen geblazen!

Hi lieve lezers! Wat leuk dat je weer mee leest met onze photodiary. Deze keer een paar daagjes later dan gepland, maar we willen toch nog graag met jullie onze afgelopen week delen. We hebben namelijk weer ontzettend veel beleefd. We aten o.a bij Vegan Junkfood Bar, Meatless District, het Italiaanse restaurant Locanda, Nacho's bij bar Baarsch, falafel bij Mafaldo en een halve meter pizza bij Eazee. Daarnaast hebben we leuk nieuws, het is aftellen geblezen.. onze nieuwe website komt namelijk online op 1 november! Woehoeeee, we zijn zo benieuwd wat jullie ervan vinden!Vorige week maandag at ik een veganistische Giraffepizza, met pompoenbodem, van Magioni. Super lekker. 

Op mijn stage bij Munch Fit Food to Go blijf ik heerlijk nieuwe maaltijden uittesten. Heb jij er al eentje geproefd?

Lekkere groene juices! 

Heb jij onze gastblog van gastblogger Anne al gelezen? Anne gaat de komende tijd voor ons op zoek naar de leukste hotspots in het oosten van het land en deelt in deze blog haar favoriete appeltaart recept! 

De zoektocht naar nacho's gaat nog steeds door. Bij Bar Baarsch hebben wij ze deze keer getest en ze vielen ontzettend in de smaak! 

Met onze gastblogger gingen wij laatst naar Vegan Junk Food Bar. Anne schreef een blog over deze leuke hotspot. 

Vorige week woensdag aten wij bij het Italiaanse restaurant Locanda. Wow, het was heerlijk! De bietenrisotto en de tortellini met salie & ricotta is echt een aanrader. 

Hemels lekkere tiramisu als dessert!

'
Die avond hadden wij een expositie in de Beurs van Berlage, genaamd Chocolate Stories. De expositie liet verhalen zien van kinderen die gedwongen hebben gewerkt op cacaoplantages in West Afrika. Het was erg confronterend en indrukwekkend. 


Wij houden van dit soort quotes <3

Samen met Simone haalde ik vrijdag deze falafel bij Malfado, een mediterrane traiteur. Ons oordeel over deze verse, huisgemaakte falafel, komt snel online!

Samen lunchen bij Meatless District. Deze MD burger van seitan met veganistische mayo en zoete aardappelfriet is ontzettend lekker. De uitgebreide blog volgt snel! 

Nu weer zin in dit. Watertanden! We hadden deze Sunshine bowl, onwijs lekker en smaakvol. 

Samen met Shan naar de stad. We kochten deze leuke petjes bij de Stradivarius.

Afgelopen zaterdag at ik weer bij Vegan Junkfood Bar met Alex. Deze tortilla viel een beetje tegen, maar de kapsalon was echt heerlijk!

Hebben jullie onze blog al gelezen over Staring at Jacob x Ku West. We hebben hier intens lekkere vegan sushi gegeten. 

Deze broodjes van de Jumbo zijn zo lekker Hier met een dikke laag falafel, hummus, spinazie en avocado. 

Nog meer foodpost! We hebben een Aziatisch pakket gehad met curries.

Foodpost! Wij hebben het mooie boek  Aan Tafel gehad. 


Mijn allerliefste hondje Balou. Het wordt echt een grijsaardje en een opa van 13 jaar! Samen hebben we lekker genoten van het mooie weer dit weekend. 

Heel fijn leesvoer!

Samen met mama in het zonnetje lezen!

Naomi zegt dat mensen zeggen dat ik een plantenobsessie heb, bij deze: ik ben een pannenkoekenplantje aan het stekken op het werk! 

Liefde voor de herfst! 

We hadden Tasty Tom Tomaten gehad om uit te proberen. Ik maakte er een tomatensaus van met verse basilicum en zonnebloempitten.


Dit weekend was het echt zulk lekker weer, het leek wel zomer! Ik heb een heerlijk strandmiddagje en avondje gehad met mijn zusje en vader.

Woehoeee, een halve meter Pizza, in Egmond aan Zee bij Eazee. Heerlijk!

Hoe was jullie week? Hebben jullie ook zo genoten van het zonnetje?

Liefs,

Robin & Naomi

1 opmerking:

  1. Eindelijk Naomi en Robin daar ben ik weer eens, wat is het weer een mooie reportage en prachtige foto,s waar het water in je mond komt te staan. Jullie zijn wel steeds heerlijk aan het eten in die restaurants mmmmm Ik kijk uit naar jullie blog van 1 November en meiden het spijt me dat ik zolang niets heb laten horen en ik vondt het wel super deze keer om weer eens wat van ju;lie te kunnen lezen en te zien. Ik wens jullie nog veel mooie blogs toe en veel etentjes Heel veel liefs Oma.

    BeantwoordenVerwijderen