NODIG (2 personen):
- 3 aardappels per persoon
- 500 gram postelein
- scheutje azijn
- 100 milliliter havermelk
- 2 krokante kipschnitzels van Vivera
- Zout/Peper/plantaardige olie
HOE:
- Schil de aardappels en kook in ongeveer 20 minuten gaar in een laagje water met zout.
- Was de postelein en kook in een pan met een scheutje water en zeezout ongeveer 5 minuten.
- Meng de havermelk met twee eetlepels maizena tot een papje.
- Giet het kookvocht af en maak het scheut voor scheut aan met havermelk en maizena tot de gewenste dikte.
- Voeg tenslotte een scheutje azijn toe en maak op smaak met peper, zout en wat nootmuskaat.
- Bak de schnitzels in een eetlepel olie in ongeveer 6 minuten krokant.
- Verdeel de aardappels en postelein over twee borden.
Eetsmakelijk!
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten