Al eerder maakten we deze wortelwraps met geitenkaas, honing en peccanoten uit de grill met de wraps, ook heel lekker!
NODIG (2 wraps):
- 2 (wortel)wraps
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 200 gram cherrytomaten
- 2 handjes spinazie
- 5 artisjokharten
- 2 eetlepels pompoenpitten
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 1 theelepel tijm
- Peper / zout
HOE:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Was de cherrytomaten en halveer ze. Spoel de artisjokharten af onder stromend water en snijd in plakjes.
- Verdeel de tomatenpuree over de wraps en beleg met de spinazie, cherrytomaten en artisjokharten.
- Maak op smaak met de Italiaanse kruiden, de tijm en peper en zout naar wens.
- Bak de wraps in ongeveer 10 minuten gaar in het midden van de oven.
- Rooster ondertussen de pompoenpitten in een droge koekenpan.
- Haal de wraps uit de oven en garneer met de pompoenpitten, een scheutje extra vierge olijfolie en eventueel nog wat verse spinazie.
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten