NODIG:
- 180ml water
- 1/2 bakpoeder
- 250 gram boekweitmeel
- 10 gram zout
- 1,5 eetlepel kokosolie
- 2 eetlepels lijnzaad + om te bestrijken
- 1 eetlepel zwarte sesamzaad + om te bestrooien
HOE:
- Warm de oven voor op 200° C.
- Bestrijk de bakvorm met wat olie of margarine.
- Meng het boekweitmeel met het bakpoeder en het zout in een kom.
- Voeg de kokosolie of margarine en het water toe en mix het met de mixer tot een dik beslag.
- Doe het beslag in de bakvorm.
- Bak het brood in het midden van de oven in 35-45 minuten gaar.
- Neem het brood uit de vorm en laat het op een rooster afkoelen.
- Snijd het brood in sneetjes.
- Verpak het eventueel in porties in diepvrieszakjes en vries dit in.
Liefs,
Robin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten