dinsdag 22 november 2016

Healthy hotspot: Club vers

Wij zijn altijd op zoek naar leuke hotspots  waar je lekker, maar ook gezond kunt lunchen. Wij noemen iets een leuk tentje wanneer er een relaxte sfeer hangt, de producten vers zijn en het eten met aandacht en liefde wordt gemaakt. Vandaag Club Vers. Hier kun je in een huiselijke omgeving genieten van gezonde, hippe en bovenal lekkere gerechten!

Van de buitenkant ziet Club Vers er al ontzettend leuk uit. Het heeft een mooi terras waar je met mooi weer lekker in het zonnetje kunt zitten. Club Vers is ruim opgezet en heeft binnen veel ruimte om te zitten. Naast tafels zijn er ook huiselijke hoekjes gemaakt met fauteuils waar je lekker in weg kunt zakken en brede banken langs de muur waar je uren kunt zitten. Club Vers heeft een stoere, maar huiselijke uitstraling. Houten tafels met witte stoeltjes, een prachtige open keuken en een vitrine met taarten waar het water je bij in de mond loopt. Als we binnenkomen zit er een gemengd publiek in Club Vers. Mensen die uren blijven zitten te werken, vriendinnen met kinderen die met elkaar aan het bijkletsen zijn en eenlingen die verzonken zijn in hun boeken. We worden vriendelijk begroet door Nadine die ons naar een tafel bij het raam brengt.


Club Vers is sinds mei bij Hollands Spoor gevestigd. Een buurt die helemaal vernieuwd is. Vroeger kwam je hier niet graag, maar het wordt nu steeds hipper. Bij Club Vers komen bewuste en gezonde mensen. Veelal vrouwen, maar ook  veel mensen van kantoor. Hier hangt een gezonde vibe, het is een hip tentje en met mooi weer is het terras erg druk. Wat erg leuk is dat je hier de mogelijkheid hebt om het zelf gezond te maken: je hebt gezonde taartjes, maar ook taartjes met suiker. Alles bij Club Vers is zelf gemaakt, je weet wat erin zit. De ingrediënten komen uit de streek en ze werken met bedrijven uit omgeving Den Haag. Zo help je elkaar, dát vinden zij belangrijk en zo natuurlijk en vers mogelijk, natuurlijk!
"Yoghurts, salades, broodjes, zoete lekkernijen, verse sappen, smoothies én de beste koffies van Den Haag staan op de menukaart van Club Vers. Hier kunnen gasten genieten zonder schuldgevoel, want ons motto is verser, gezonder én lekkerder!"

Club Vers onderscheidt zich van andere tentjes door hun mindset. Het is super leuk dat je het verschil tussen gezond en populair kunt combineren. Ze maken mensen blij. Zij willen je zo gelukkig mogelijk maken met wat ze voor je klaar zetten. De jongens in de keuken zijn niet moeilijk over veranderingen en denken mee als je iets niet mag eten.  Daarnaast werkt ook de locatie mee. Het zit op een toegankelijke plek vol met culturele diversiteit. Hierdoor zie je veel verschillende mensen en die diversiteit in mensen is heel bijzonder.
"Wij willen jou zo gelukkig mogelijk maken met wat we voor je klaarzetten." 

Bij Club Vers blijven mensen lang hangen en werken. Er hangt een hele fijne huiskamersfeer die ze met de open keuken proberen te benadrukken. Je ziet alles wat er gebeurt en er valt niks te verbergen. Je kunt hier ook terecht als je even snel wil lunchen. Ze doen er alles aan om de lunch zo snel mogelijk te serveren. Daarom zie je ook veel zakenlui.


Een tafel vol lekkers

Voor ons is er een speciaal menu klaar gemaakt en wát voor een menu. We krijgen een sandwich avocado met kerriemayo, een sandwich met huisgemaakte makreelsalade, een sandwich met hummus en gegrilde groenten, healthy pancake, een huisgemaakte brownie, een huisgemaakte vegan bananabread met amandelen en walnoten, een roastbowl met granola, kokos, rozen, frambozen, een huisgemaakte carrotcake, een huisgemaakte cheesecake en een smoothie met mango, ananas, jus d'orange en aardbeien. Echt alles was verrukkelijk! We hebben onwijs genoten van alles wat voor ons is klaargemaakt en de dingen die we niet konden opeten, mochten we mee naar huis nemen.

Genieten zonder schuldgevoel

Wauw, jammer dat we niet in Den Haag wonen. Den Haag is met Club Vers zeker een healthy hotspot rijker. Alles wat voor onze neus werd gezet was even lekker: de smoothies, de taartjes en de zelfgemaakte spreads op brood. Daarnaast is ook de bediening ontzettend behulpzaam en staan ze je graag te woord. Je merkt dat omdat alles zelf wordt bereid, de productkennis ook heel hoog is en dat is echt een pluspunt. Bij Club Vers kun je snel gezond lunchen, uren theeleuten met een (gezond) taartje met vriendinnen, maar ook werken of studeren. Wij weten wel dat als we in Den Haag zijn zeker nog een keer terug gaan.

Naast ontbijt en lunch kun je hier ook terecht voor een diner. Club vers is maandag t/m vrijdag geopend.  Je vindt Club Vers op de Stationsweg 136a in Den Haag. Bekijk hieronder nog meer foto's van deze leuke hotspot!

Liefs,

Robin
Geen opmerkingen:

Een reactie posten