zondag 9 oktober 2016

#23 Persoonlijk Photo Diary: Heel veel nieuwe recepten deze week!

Hoi Liever volgers,

Deze week stonden we weer flink in de keuken en hebben we veel nieuwe recepten gemaakt. Dit betekent dat we nu zo'n 30 concepten in onze blog hebben staan aan nieuwe recepten, dus genoeg nieuwe content voor de komende periode! Wij spreken minstens 1x per week met elkaar af om samen in de keuken te staan, te bloggen en na te denken over onze blog. We zijn ook nog steeds erg druk bezig met onze nieuwe website, maar daar gaat erg veel tijd in zitten! Daarnaast zijn we ook super druk met de voorbereidingen voor onze kookworkshop op Ibiza, we hebben nog enkele plaatsen beschikbaar, dus je kunt nog steeds gezellig met ons meegaan! Kijk jij met met onze week in foto's?

Robin maakte deze paprikasoep van Jamie Oliver. Het recept komt snel online! :-)

Robin maakte ook deze kruidig speltcake. Je waant je even in het Midden-Oosten. Drup er voor wat zoetigheid een paar druppels honing over. Lekker met een kop verse muntthee.

Het recept kun je hier terugvinden. 

Dit recept is echt mjaaaaammmie! Het is een risotto van parelgort. Je kunt veel verschillende dingen maken van parelgort, bijvoorbeeld risotto of een lekkere salade. Of je gebruikt het als rijstvervanger. Deze keer besloot Robin er om een risotto van te maken. Dit vegetarische recept komt morgen online! 

Omdat we druk aan het experimenteren zijn voor Ibiza besloot Robin om deze courgette-parmezaanpannenkoekjes te maken. Deze zijn echt het proberen waard, dus het recept komt snel online. 

Naomi maakte dit niet zo gezonde bananenbrood met een hele reep Tony's erin verwerkt. De combinatie was wel erg lekker! Het recept komt snel online. 

Quesadilla's met chorizo, bonen en kaas. Easy maar erg lekker!

Dinsdag ging Robin uit eten met Juul bij Thuis a/d Amstel. Hier hadden we al eerder een keer voor de blog geluncht en het beviel ons zo goed dat Robin graag nog een keer terug wilde om ook de avondkaart uit te testen.

Yay, dit was echt heel geslaagd. Robin had polenta met paddestoelen, een gepofte tomaat en een kaassaus. Juul had kabeljauw met zuurkool en aardappelgratin. De porties waren prima en daarom was er ook nog ruimte voor een taartje. De cheesecake is daar echt to die for. Ongelofelijk lekker. Dus ben je een keer bij Thuis a/d Amstel neem die cheesecake. No excuses! 

Donderdag doken we de keuken in om nieuwe recepten uit te proberen voor Ibiza. Zo maakten we deze filodeegtaartjes met gepofte tomaatjes, ricotta en een dressing van basilicum! Het recept komt snel online. 

We hebben donderdag het perfecte bananenbrood gemaakt, met rozijntjes, sinaasappel en vanille. Hij was echt heel goed gelukt dus ook dit recept komt snel op de blog!

Ook bakten we deze appelmoescake van speltmeel. Deze is echt onwijs lekker, dus nog een recept om naar uit te kijken!

's Avonds mochten wij een maaltijd van Oh my guts! uitproberen. Zij leveren voedzame en gezonde maaltijden die je kunt bestellen in omgeving Zaanstad. Naomi had de zoete aardappelgnocchi met courgette en avocado en Robin een kipburger met zelfgemaakte tzatziki en een salade van rucola en gepofte bietjes. Beide recepten vielen heel erg in smaak en we schrijven hier snel een review over.

Kijk hoe leuk de verpakking is bij Ohmyguts, met een lief berichtje!

Zaterdag bakte Robin deze havemoutpannenkoekjes met cacao. Ook dit recept vind je snel terug op de blog! 

We zijn onwijs verwend door Nutribullet en hebben twee blenders gekregen om uit te testen en één blender om weg te geven. Dat is toch vééél te gek? Houd de website in de gaten, want deze winactie komt ook snel online! <3

Robin krijgt zoveel spullen die ze niet gebruikt, daarom heeft ze voor haar familie cadeautjes gemaakt :-).

Dit was onze week! Hoe was jullie week?

Liefs Robin & Naomi

1 opmerking: