zondag 6 november 2016

4 dagen Mediterraans koken op Ibiza!

Donderdag 17 november 2016 - zondag 20 november 2016



Vierdaagse Mediterrane kookworkshop (max 10 personen) onder leiding van Robin en Naomi van de blog Three Girls One Kitchen* op de prachtige finca CanMontRoca**. De finca waar je zult verblijven ligt in de bergen van Ibiza met uitzicht op de groene valleien, het romantische kerkje van San Miguel en de azuurblauwe zee. Maak kennis met het eiland, de heerlijke Mediterrane keuken, samen met mooie wijnen en proef meer van het Mediterrane leven.











Finca CanMontRoca


Finca CanMontRoca (San Miguel, Ibiza) is meer dan 100 jaar geleden gebouwd op een prachtig landgoed van ongeveer 4 hectare. Tijdens deze culinaire workshop verblijf je hier drie nachten in één van de prachtige appartementen. Elke zeer sfeervol ingerichte accommodatie beschikt over een prive terras waar je heerlijk een boek kunt lezen en lekker kunt genieten van de absolute stilte en de natuur. Daarnaast beschikt de finca over een verwarmd zwembad. De finca ligt zeer gunstig en vrij centraal op het eiland. In een kleine 10 minuten ben je op het prachtige strand Cala Beniras of in Santa Gertrudis met al haar gezellige restaurantjes. In 20 minuten ben je in Ibiza-Stad met al haar mogelijkheden. 




Dag 1 (Donderdag 17 november) Je wordt opgehaald van het vliegveld en komt ’s middags aan op de finca. Je wordt hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat je je spullen hebt uitgepakt, kun je relaxen rondom de prachtige finca. Op de dag van aankomst wordt er een heerlijk Mediterraans driegangendiner voor je gekookt. Tegen 19:00 uur word je aan tafel verwacht.  Robin en Naomi van Three Girls One Kitchen zullen je meer vertellen over de mediterrane keuken, het diner van deze avond en over het programma voor de komende dagen.





Dag 2 (Vrijdag 18 november)
Op vrijdag staat er in de ochtend een heerlijk ontbijt voor je klaar. Daarna heb je de tijd om Ibiza te verkennen. Breng een bezoekje aan Santa Gertrudis of een van de andere stadjes, neem een frisse duik in het zwembad of maak een hike door de bergen. De namiddag staat in het teken van koken onder leiding van Robin en Naomi in de prachtige buitenkeuken. Zij zullen je deze avond kennis laten maken met de Italiaanse keuken en samen maken jullie een heerlijk vier-gangenmenu met antipasti, primi, secondi en dolci. Vervolgens geniet je bij het diner van de door jullie zelf bereide gerechten waarbij een sommelier uit de streek bijpassende wijnen schenkt.  Robin en Naomi zullen jullie tijdens deze workshop voorzien van leuke feiten over voeding, gezondheid en zullen jullie meer vertellen over de gerechten.



Dag 3 (Zaterdag 19 november) Op zaterdag geniet je weer van een heerlijk ontbijt en heb je in de middag een vrije middag om de omgeving verder te verkennen. Rond 16:00 is het tijd voor een workshop tapas maken. Tapas (kleine gerechtjes die warm of koud kunnen zijn) en Spanje zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden in heel Spanje gereserveerd. Tijdens de workshop leer je meer over tapas en maak je samen een heerlijk diner klaar. Geniet tijdens het diner van je zelfgemaakte tapas onder leiding van live-muziek en sangria. Robin en Naomi zullen jullie ook deze dag weer voorzien van genoeg informatie, zodat jullie ook nog wat leren van de workshops!






Dag 4 (Zondag 20 november) De laatste dag geniet je nog even lekker van een uitgebreid ontbijt, ontvang je een leuke goodiebag, samengesteld door Robin en Naomi en vervolgens check je uit bij de finca.


Wat kun je verwachten:
- Elke ochtend geniet je van het speciaal voor jullie bereide ontbijt
- Mediterraans welkomstdiner op de aankomstdag inclusief drankjes
- Twee Mediterrane kookworkshops (Italiaans + Tapas) waarbij er een drie of viergangenmenu wordt bereid inclusief drankje- Meer kennis over voeding & de mediterrane keuken
- Een goedgevulde goodiebag - Drie overnachtingen in de luxe finca Can MontRoca, gelegen in San Miguel - Datum: van donderdag 17- zondag 20 november


De prijs voor deze vierdaagse Mediterrane kookworkshop reis is gebaseerd op een 2-persoons kamer inclusief eten (ontbijt + diner) en transfer van en naar het vliegveld*** en bedraagt € 495,- per persoon**** (meerprijs indien men 1 kamer voor zichzelf wenst: € 50,- pp per nacht) 


* Robin en Naomi zijn twee vriendinnen met een passie voor gezonde voeding. Zij delen op hun foodblog eenvoudige, lekkere, gezonde en betaalbare recepten. Kijk voor meer informatie op www.threegirlsonekitchen.blogspot.nl

** Voor meer informatie en beeldmateriaal van de finca kun je kijken op http://www.canmontroca.nl/ of op de Facebookpagina https://www.facebook.com/CanMontroca/.Je kunt ook direct contact opnemen via +31 (0)6 53870008
*** Je wordt opgehaald en weggebracht van en naar vliegveld ibiza. Eventueel zijn Vespa scooters te huur bij de finca. Indien je eigen vervoer wenst te regelen dan helpen we je daar natuurlijk graag bij.


Enthousiast? Stuur een mail naar threegirlsonekitchen@gmail.com om je aan te melden voor deze unieke culinaire reis!


Bekijk hieronder nog meer foto's van de prachtige finca Can Montroca!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten