zondag 21 augustus 2016

Gezond toetje: chocolade-banaan ijs met bosbessen

De bananen gaan nu als een malle. Na een paar dagen in je de fruitschaal zijn ze al overrijp. Met overrijpe bananen kun je natuurlijk een lekker bananenbrood maken, maar je kunt ze ook invriezen. Van ingevroren bananen maak je binnen no-time healthy ijs! Je kunt hier eindeloos mee variƫren. Deze versie is met cacao en bosbessen. Je kunt het ijs eten als toetje, maar kunt er ook gewoon lekker me ontbijten op een zomerse dag!







NODIG:

  • 2 rijpe ingevroren bananen
  • 2 handjes bosbessen
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • een scheutje amandelmelk
  • cacaonibs ter garnering

HOE:
  • Blend alle ingrediĆ«nten in een blender of keukenmachine tot er een romige massa ontstaat!
  • Garneer met wat cacaonibs en verse bosbessen.
Enjoy!

Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen