donderdag 18 augustus 2016

Foodies in Ibiza #2


Inmiddels zijn we alweer bijna 4 dagen in Ibiza en we hebben het enorm naar onze zin! We touren wat af met onze scooter, eten bij de meest lekkere restaurants, doen elke ochtend een heerlijke work-out en komen op de mooiste standjes. Er is alleen gisteravond wel wat vervelends gebeurd. Onze helmen van onze scooters zijn gestolen. Nooooo! Zo naar wanneer je terugkomt bij je scooter en je ziet dat de 2 helmen gestolen zijn.. Hier konden wij echt niks aan doen... We hebben gelijk aangifte gedaan bij het politiebureau, waar we geholpen werden door de meest vriendelijke politieagent (NOT). We hebben echt nog nooit zo'n onaardig persoon in ons leven ontmoet. Vreselijk! Gelukkig hebben we nu inmiddels weer 2 nieuwe helmen (kostte ons wel even 80 euro) en zijn we weer klaar voor een leuke nieuwe dag! Vandaag hebben wij iets heel leuks op de planning staan. We gaan namelijk naar Ushuaia, naar een super leuk feestje 'Blue' met Oliver Heldens, Robin Schulz, Felix Jaehn en Klingande. Jeej! Wij houden zoveel van deze muziek! We hebben er superveel zin in! Kijk jij mee met onze foto's van de afgelopen dagen?




Elke ochtend doen we een morning workout. After run breakfast: yoghurt + banaan + wilde perzik = powerboost! <3

Santa Eulària des Riu


Dinsdag zijn we naar Santa Eularia geweest. Het was alleen helemaal geen lekker weer. Het regende zelfs! We liepen daarom rond in onze vesten. 


We hebben echt een super lekker tentje gevonden in Santa Eularia. Het heet Caos en je vind het aan de boulevard. Ze hebben er heeeel veel gezonde opties en lekkere juices. Echt een aanrader!  De wraps zijn hier echt goddelijk!! 


Naomi koos voor voor de salade met Burrata, een Italiaanse verse kaas, gemaakt van mozzarella en room. OMG dit was zo lekker, nog nooit zoiets lekkers geproefd! 


We dronken daarbij ook een heerlijke juice met rode biet, appel en wortel. Our favourite!  We komen hier zeker nog eens terug want dit was echt fantastisch!

Eivissa



Later op de dag gingen we weer richting Ibiza stad, om even in het oude centrum te gaan kijken. Onderweg hierheen zagen we een straatje naar beneden, we kwamen uit op een prachtige plek met allemaal rotsen en mooi uitzicht. En.. het zonnetje brak gelukkig weer door!! 


Wat is Ibiza mooi! 




Hilarisch, we hebben een selfie-stick. Dat ding gaat overal mee naartoe, zodat we ook met z'n 2'en goed op de foto kunnen! Naomi is m hier weer aan het installeren. 


's Avonds zijn we in de oude stad van Ibiza nog even omhoog gelopen en hebben we genoten van dit prachtige uitzicht. De zon ging net onder dus de lucht was echt super mooi! 






We aten die avond bij een Italiaan in het centrum van Ibiza. Twee lekkere pasta's! 

Sa Caleta


Gisterochtend begonnen we de dag met een early yoga-workout op het strand bij Sa Caleta. Heerlijk om de dag zo te beginnen. Toen we aankwamen op het strand was het nog vrij rustig maar binnen een uur zat het hele strand vol! We willen deze week nog op zoek gaan naar een rustiger strandde om yoga te doen. 


Kijk hoe prachtig! 




Voetjes in het water! 



Kiwi's als ontbijt! Ze waren alleen helaas niet zo lekker...

S'estanyol



Van strandje naar strandje! 


Sant Josep



In het dorpje Sant Josep hebben ze echt super schattige winkeltjes! Bij dit winkeltje was alles faitrade & local, we like! 


We hebben geluncht in de prachtige binnentuin van Raco Verd, een super leuk tentje midden in het centrum van Sant Josep. 


Je ziet hier zo leuk! 



We namen allebei een lekkere wrap. Robin met tonijn, Naomi met kip en parmezaan. En of course weer twee lekkere sapjes. Naomi koos voor pure granaatappelsap, zo lekker! 



Sant Rafel


Als toetje nam Naomi een lekker ijsje in San Rafael. Nutella en brownie ijs, de hemel! 

Wat wij gisteravond hebben het gedaan kun je terugvinden in onze volgende photodiary. Nu crossen we snel naar het strand (met onze nieuwe helmen) en daarna maken we ons klaar voor het feestje van vanavond! 

Liefs Robin & Naomi

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk dames, Sla jullie tips op, ga binnenkort ook nr ibiza!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jahaaa, zeker doen hoor! Komen nog veel meer leuke tips aan! Veel plezier in Ibiza :)

      Verwijderen
  2. Leuk om te lezen! Kom meteen in vakantiestemming!

    BeantwoordenVerwijderen