woensdag 20 juli 2016

EVENT: Jacob's Creek Our Table

Gesponsord - Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van het Jacob’s Creek Our Table event in de Foodhallen in Amsterdam. Meer dan 80 mensen aan één lange tafel aan het genieten van de wijnen van Jacob’s Creek in combinatie met heerlijke recepten bedacht door verschillende bloggers. Ook onze amuse van rode biet, zalm en sinaasappel werd hier geserveerd en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op.

Het event vond plaats in het Meat West Restaurant in de Foodhallen: een prachtige locatie. Een industriële, lichte omgeving waar een prachtige tafel was gedekt voor meer dan 80 mensen. De sfeer was meteen al opgelaten toen iedereen plaats had genomen. Je behoorde tot een van de gelukkigen als je had gewonnen uit meer dan 11.000 aanmeldingen. Na een presentatie van de ambassadeur van Jacob’s Creek was het tijd voor de 1e gang van het 5-gangen diner.

5-gangendiner vol wijn en spijzen

De eerste gang was onze amuse en Naomi begon met toelichten waarom wij gekozen hadden voor de amuse van biet en zalm bij de frisse Jacob’s Creek Classic Pinot Grigio. Natuurlijk was ze zenuwachtig om het event af te trappen, maar ze deed het hartstikke goed. We konden niet wachten om onze amuse te zien, want het is altijd spannend als iemand anders jouw recept bereid. Gelukkig zag het er goed uit en het viel bij iedereen in de smaak. Naast onze amuse hadden ook vier andere bloggers een recept bedacht bij een van de wijnen van Jacob’s Creek. Het voorgerecht een makreelsalade met gegrilde perzik kwam van ChicksLoveFood en werd geserveerd met een Jacob’s Creek Classic Chardonnay. Het eerste hoofdgerecht was Diamanthaas tagliata met gegrilde tomaat en truffelbalsamico van Goodfoodlove in combinatie met een glas Jacob’s Creek Classic Merlot. Het tweede hoofdgerecht werd geserveerd met rode Jacob’s Creek Classic Cabernet Sauvignon en gegrilde entrecote met wortelcreme en paddenstoelenjus van Brenda Kookt! De avond werd afgesloten met een goed glas Jacob’s Creek Classic Sauvignon Blanc en het Limoen curd taartje van My Food Blog.  Alle gerechten werden geserveerd met verschillende wijnen van Jacob’s Creek en waren stuk voor stuk ontzettend lekker. Benieuwd naar de recepten van die avond? Door op het recept te klikken kom je op hun website terecht.

The aftermovie

Het doel van de avond was om mensen samen te brengen en nieuwe herinneringen te creëren. Het is leuk om te zien wat eten teweeg kan brengen. Jong en oud, foodies en wijnliefhebbers. Gedurende het diner raakte iedereen met elkaar aan de praat. Overal om ons heen vonden enerverende gesprekken plaats. Gesprekken over het eten en de wijn, maar ook persoonlijke gesprekken. Jacob’s Creek heeft hiermee zeker laten zien dat zij beschikken over de kwaliteit om wijn met eten te combineren. Het was zo super vet om mee te maken en daarom willen wij deze toffe aftermovie met jullie delen. Dit was Jacob’s Creek Our Table Event op 4 juli 2016. Enjoy!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten