zondag 17 juli 2016

#17 Persoonlijk Photo Diary: Jacob's Creek Event, Valencia, taart & burgers!

Het is alweer een enorme tijd geleden, maar we delen eindelijk weer een photodiary met jullie! De afgelopen tijd hebben we veel leuke dingen meegemaakt. Zo hadden we een diner met 80 mensen in restaurant Meat West, met de heerlijke wijnen van Jacob's Creek. Verder is Naomi een weekje naar Valencia geweest en heeft daar heerlijk genoten van de zon, de stad en het overheerlijke eten en hotspots! Kijk jij met ons mee in onze photo diary van de afgelopen paar weken?




Wij houden van burgers! En al helemaal als we ze zelf maken, deze Italiaanse courgetteburger moet je echt eens proberen! 


Twee weken geleden hadden wij een super leuk event in restaurant Meat West. Een diner voor 80 personen, waarvan wij de amuse hadden bedacht. Je kunt hier meer lezen over dit leuke event! Binnenkort plaatsen wij nog de aftermovie en onze ervaringen over deze leuke avond. 


Onze bietencarpaccio met zalm, sinaasappel en een dressing van citroen, chilipeper en verse munt. 


Wat een geslaagde avond was dit. Samen met andere bloggers van Chickslovefood, Brendakookt, Goodfoodlove & Myfoodblog. 


Salades zijn wij gek op! Deze salade met wilde perzik, rosbief en feta maakte Naomi met haar vriend op een zonnige dag! Het recept vind je hier. 


Robin is uiteten geweest bij Mayur, een heerlijk Indiaas restaurant in Amsterdam. Aanrader!


Bij Majesteit taart kun je de meest goddelijke taartjes eten. You should try the red velvet cake! Robin probeerde en haar moeder de Merengue Cheesecake, Yummie, zo lekker! 


Deze heerlijke noten-vrije pesto-kip salade maakte Robin en het recept kun je hier vinden. 


Red velvet taart van de Majesteit, echt een absolute aanrader!! 


Our guilty pleasure: lekkere kroketten op een wit bolletje. Moet soms kunnen toch?


Vorige week had Robin met haar zusje een diner in een rijdende trein onder leiding van Julius Jaspers. Leuk!


Naomi vertrok voor een weekje naar Valencia en ontdekte daar de meest leuke (food) hotspots. Zo aten ze heerlijke taartjes en nacho's bij Las Mas Bonita aan het strand. 


Deze pasta's bij La Papardella waren goddelijk! 



Hoe lief zijn deze mannetjes in Valencia!


Naomis is verliefd op deze stad en op het Valenciaans leven!


De pinchos bij Sagardi mochten ook niet ontbreken!


Frozen Yoghurt vind je overal in Valencia! En wat krijg je veeeeeel!


Op het laatste dagje nog even ontbijten bij La Petite Brioche. Yum!


Bij thuiskomst stonden er voor Naomi heerlijke hapjes te wachten. Mama en zusje hadden zich uitgesloofd!


Ik wil nu alweer terug! Het strand is zo mooi!


Naomi maakte deze week een heerlijke vogeltong pasta met dille, courgette, paprikapasta en een vers stukje zalm. Het recept komt snel online! 

Gisteren stond Naomi met Doormeal op het festival A Day At the Park. Het was super geslaagd!


Status van dit moment: We drinken een smoothie bij Zest in Amsterdam. Neem de smoothie met bieten, gember en wortel, erg lekker! 


Mmmm heerlijk zo'n sapje!


Op dit moment bloggen wij bij PLLEK, de ultieme zomerse hotspot!


Wat heb jij allemaal beleefd dit weekend? Heb jij nog leuke tips voor hotspots?
Vinden jullie het leuk als wij wekelijks deze photo diary plaatsen? We horen graag jullie reacties!

Liefs,

Naomi & Robin

1 opmerking:

  1. Wauw, die salade met rosbief ziet er echt heel lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen