zondag 15 mei 2016

#16 Persoonlijk Photo Diary: Samos, cocktails & zon!

Een tijdje geleden maar daar is hij weer, de Photo Diary. We hebben de afgelopen weken veel leuke dingen meegemaakt. Naomi is, samen met haar vriend, een weekje in Griekenland geweest op Samos en Robin maakte alcoholvrije cocktails samen met haar vriendin. We worden daarnaast erg blij van het zomerse weer (erg jammer dat het nu weer bijna winter lijkt) en genieten volop van sapjes, salades en de zon! Kijk jij mee met onze weken?Heb jij deze koekjes van Farm Brothers wel eens gehad? Lievelings, echt! 

Verse mango. Echt het lievelingsfruit van Robin. Dit keer met mineola's die ik echt het lekkerst vind van alle citrusvruchten!

Waar eten is is balou... ;-) Afgelopen weken was het zo lekker weer. Genieten in de tuin met super lekkere druiven en het liefste hondje dus!

Naomi en Levi houden van zoetigheid, zelfs om 05:00 in de ochtend. Op schiphol moesten we even wat lekkers nemen voor we naar Samos vertrokken! Cheesecake, yum!

Genieten van some Greek Food. Mousaka!

Heerlijke wafel met nutella en banaan! #notsohealthy

Samos is echt prachtig!

De uitgestorven kleine straatjes zijn te cute!

Naomi happy met haar vriend!

Een oud vrouwtje liet ons binnen in haar huis en gaf ons lekker wat te eten en een voorraad sinaasappels om mee te nemen, zooo cute!!

Typisch grieks tafereeltje! Love it!

Dit was ons prachtige uitzicht vanaf ons appartement, zo wil je iedere dag wel wakker worden!

Elke dag genieten van een heerlijk ontbijtje, yoghurt, verse jus en lekkere bruine pistoletjes!

Een cheesecake op Samos mocht natuurlijk niet ontbreken!

Kijk hoe schattig die kleurtjes!

Prachtig helder water!

Dit was zo lekker, bladerdeeg gevuld met feta met honing en sesamzaadjes. Wat een combinatie!

Heerlijke stukje zwaardvis met wat gegrilde groenten!


Moederdag! De moeder van Robin maakte deze heerlijke, ongezonde-uit-een-pakje-komende- kwarktaart. Altijd al ik er ben, maakt mijn moeder grapjes over hoe lekker alle e-nummers en suikers in het gerecht zijn. Ik houd ervan! <3

Maandag trakteerde de collega van Robin op Carrot Cake Woopies, echt jammie! 

Salade game is still going strong. Robin maakte deze simpele met rucola, tomaatjes, augurk en ei. En o,ja we mochten nieuwe biologische olijfolie testen van Liquido d'Oro met een nieuwe variant Al Peperoncino. Holy kanoly, de royale scheut die ik erop deed, was echt way too much.  Mond in de fik dus! Spicy salad, maar echt lekkere olijfolie mist je hem met mate gebruikt, haha! 


Robin had enorm veel groenten dus maakte ze een fritatta uit de oven. Hier zit spinazie, broccoli, cherrytomaatjes en basilicum in. Mega lekker!

Afgelopen week hadden we een workshops alcoholvrije cocktails maken met Teisseire siropen. Samen met een vriendin heeft Robin hier haar eigen alcoholvrije cocktail gemaakt met super veel fruit. Deze siroop is trouwens ook heel lekker!

Haha glimhoofdje!

Yay! Samen met haar zusje kocht Robin deze te lekkere, zoete, sappige watermeloen! Love it! Kan niet wachten tot het zomer wordt en er echt super veel zomerfruit komt. 

Dit waren onze afgelopen weken! Kijken jullie ook zo uit naar de zomer?

Liefs,

Robin en Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten