zondag 17 april 2016

#15 Persoonlijk Photo Diary: Taartjes, Yada Yada & Healthy life Lab-event

Deze week hebben we, zoals altijd, weer heerlijke nieuwe recepten gecreëerd. Zo maakten we de meest lekkere apple crumble, onze bekende bietenburger, vegetarische enchiladas en een kokosyoghurtcake met gember en citroen. De recepten verschijnen snel. Daarnaast hebben wij een super leuke zaterdag gehad met een super leuke event in Den Haag bij de meiden van Healthy Life Lab en aten wij de heerlijke taartjes bij Yada Yada en Café Blossom. Kijk jij de week in foto's met ons mee?

Lief he deze muffins met muisjes? Robins collega Eline gaat met zwangerschapsverlof en trakteerde op deze lekkere muffins! 

De laatste tijd ontbijt Robin vaak met een groene smoothie. Deze is met andijvie! 

Deze applecrumble die we maakten is zo lekker! Helemaal zonder geraffineerde suiker! 

We hebben een aantal belangrijke deadlines die we moeten halen. Als we samen werken, maken we meestal een van de recepten waarvan er een nieuwe foto moet komen. Vandaag maakten we onze beroemde bietenburger!

We ontvingen van Abbot Kinney's een aantal kokosyoghurtjes om te testen. Robin bakte deze kokosyoghurtcake met gember en citroen. 

Naomi maakte heerlijke vegetarische enchiladas. Het recept vind je hier!

'S avonds maakte Robin een diner met leftovers uit haar koelkast. Volkorenpasta met spinazie, zongedroogde tomaten en zalm! 

Samen met haar zusje en een vriendin had Robin een filmavondje. Ik durf niet te zeggen wat ik allemaal gegeten heb, maar in elk geval ook een tompouce! Lievelings! 

Naomi ging vrijdagavond naar Yada Yada market in Zaandam, een soort foodhallen, heel erg leuk! Alexandra zoet staat daar met heerlijke verantwoorde taartjes. Mega lekker!

Zeker een aanrader bij Yada Yada, de cheesy flamkuchen bij The Rough Kitchen!

We moesten natuurlijk de taartjes uitproberen van Alexandra zoet. Wow wat lekker, vooral het linker taartje met caramel en chocola, aanrader!

Op zaterdag (gisteren) moesten we vroeg naar Den Haag voor een leuke workshop van Healthy Life Lab

Maar eerst gingen we ontbijten bij Café Blossom! Hoe lief is dit welkomstbordje. 

We begonnen met thee met een koekje, lekker! 

Hoe lekker is dit ontbijtplankje bij Café Blossom, verse croissantjes, jus d'orange, yoghurt met home-made granola, een lekker eitje, gegrilde groenten, kaas en vleeswaren. Binnenkort een review over deze leuke hotspot! 


De meiden van Healthy Life Lab hebben ons echt verwend met deze gezonde vegan taarten.  Wat een plaatjes he! 

Voor Robin een cheesecake met frambozen zonder noten! 

De lunch bestond uit lekkere vegan broodjes en salade! Smullen!

Lieve meisjes van Healthy Life Lab. Leuk he die polaroids! 

Wat was het een geslaagde dag! Jullie lezen snel meer hierover :)


Dit was onze week alweer! Hoe was jouw week? <3

Liefs,

Robin en Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten