zondag 20 maart 2016

#12 Photo Diary: The best high tea, food-post & onze favo ontbijtjes

De Photo Diary is weer terug van weggeweest! Iedere week kunnen jullie een kijkje nemen in onze week en delen wij onze leukste momenten met jullie! Deze week delen wij een diary van de afgelopen week. Een week vol met leuke food-pakketjes, een intens lekkere high-tea bij het Amstel Hotel, onze favoriete ontbijtjes & onze healthy en not-so-healthy zoete baksels. Kijk je met ons mee?

Wakker worden op Zeeburg! Robin schoot dit mooie plaatje. Zo begint je maandag toch iets lekkerder ;-)


Naomi's moeder was vorige week zondag jarig! Dat vierden we met een mega luxe high tea in het Amstel Hotel. Echt een aanrader!


Ook mama's home-made monchou-taart mocht natuurlijk niet ontbreken. Dit is echt onze guilty pleasure, zoooo lekker!

Op zondag mag je best een beetje uitpakken toch? Robin bakte deze hemelse pannenkoeken van speltmeel en kokosmelk! 

Voor het sporten toch iets eten? Robin is de laatste tijd verslaafd aan verse dadels!


Naomi heeft een nieuw favoriet ontbijtje met havermout: carrot cake met mandarijntjes, mmmm!


Mmmmmmm, snoepjes testen. Deze mango chews van Yu! zijn in elk geval door Robin goedgekeurd. 

Languit op de bank met een bordje eten, laptopje erbij, zonnetje... Robin zit prima!


Donderdag moest Naomi met haar studie koken! Ze maakte een lekkere gepofte en gevulde zoete aardappel en een vispakketje uit de oven!


De gevulde zoete aardappel was zooo lekker, met een salsa van tomat, rode ui, hüttenkäse en verse kruiden!

Nog meer testen... Wat is het leven van een foodblogger toch zwaar! Robin had nog nooit sperziebonenchips gegeten, maar she liked it. 

Cheers! Netflix, dekentje, groene smoothie met spinazie, blauwe bessen, peer en hennepzaad. Prima wakker worden zo!


Naomi bakte een soort koekjes met havermout en wortel en een toefje Griekse Yoghurt. Yum!


Donderdag ontvingen wij deze heerlijke healthy koekjes van de Farmer Brothers, die met Ginger & Lemon zijn onze favoriet!


Vrijdag kregen we weer de foodybox Pasen met heeeel veel lekkers!

Robin maakte een witte pastasaus van bloemkool!


Naomi bakte deze week met haar vriend deze mega frambozen-kwark taart met oreo, lange vingers en verse frambozen van Foodness. Wauw, te lekker dit!

In het weekend moet er altijd wel iets gebakken worden. Deze keer vegan havermoutkoeken met rozijnen. De lekkerste die Robin tot nu toe gebakken heeft :-)

Ze moest natuurlijk wel even iedereen jaloers maken met deze heerlijke koeken! 

Dit was onze week, vol lekker eten, leuke foodpost en zoete baksels. 
Hoe was jouw week?

Liefs,

Naomi & Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen