zaterdag 20 februari 2016

Zalmfilet uit de oven met honing-mosterd rozemarijn saus

Voor Albert Heijn bedachten wij 5 heerlijke smaaktwists met zalmfilet, waaronder deze twist met rozemarijn. Als de schrille rozemarijn op de onstuimige vette vis stuit, slaan ze de harde kantjes van elkaar weg en worden ze een zeer charmant duo. De honing-mosterd dressing maakt dit recept compleet! 










NODIG:
  •        1 zalmmoot
  •        2 eetlepels olijfolie
  •        1 eetlepel honing
  •        2 eetlepels dijon mosterd
  •        paar takjes verse rozemarijn


HOE:
  • Meng de honing, olijfolie en mosterd en wrijf de zalm hiermee in. Laat voor het beste         resultaat de vis ongeveer 2 uur marineren in een afgedekte schaal in de koelkast.
  • Verdeel wat takjes rozemarijn over de zalm en gaar de zalm in de oven op 180 graden in ongeveer 15 minuten gaar.
Liefs,

Naomi & Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen