vrijdag 25 december 2015

Kerstmenu: Kerstwraps gevuld met paling en Hollandse garnalen

Het is kerstmis! Het is leuk om met kerstmis extra uit te pakken, maar hoe leuk is het als het er feestelijk uitziet en makkelijk te maken is?  Deze wraps gevuld met paling en Hollandse garnaaltjes zijn ook nog eens gezond!


Van Tiny Innovations kregen wij de wraphouder opgestuurd. Zij hebben een ontzettend leuke en handige oplossing namelijk de Wraphouder en wij mochten 'em testen! Dankzij de Wraphouder is de onderkant van de wrap afgesloten en voorkom je geknoei en vieze handen.

Wraphouder


" Wraps: heerlijk om te eten, maar toch altijd weer een uitdaging! Heb je eindelijk je wrap gevuld, klaar om te eten, valt de inhoud aan de onderkant eruit…. Geknoei, kleffe handen en vaak vieze kleding als gevolg."

 Tiny Innovations

De wraphouder is gemaakt van beukenhout en het ligt lekker in de hand. Naast dat je je wrap vrijwel zonder te knoeien op kunt eten, ziet het er ook nog eens cool uit!


"Simpelweg vouwen, rollen, bevestigen van de Wraphouder en klaar om zorgeloos te genieten van je wrap!"
Het systeem werkt erg makkelijk. Door de wrap eerst te vouwen kun je hem doormiddel van de Wraphouder ook nog eens makkelijk afsluiten.  Vervolgens kun je de wrap eenvoudig vullen met wat jij lekker vindt. Hartstikke handig!

Actie

Kun je zelf ook wel zo'n toffe Wraphouder gebruiken? We hebben een speciale actie van 10% korting! Zo heb je al 4 stuks voor maar  €18,-. Stuur een mailtje naar wraphouder@gmail.com met actiecode Wraphouderactie01

Benieuwd geworden naar de Wraphouder? Voor meer informatie kun je kijken op www.wraphouder.nl of www.facebook.nl/wraphouder


NODIG (2 stuks):
- 2 wraps
- 4 slices paling
- Bakje Hollandse garnaaltjes
- 2 handjes rucola
- roomkaas
- 6 zongedroogde tomaatjes
- theelepel kappertjes
- 1/2 rode ui
- olijfolie
- peper en zout

HOE:
- Verwarm de wrap in een koekenpan.
- Snipper de ui en snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes.
- Besmeer de wrap met een dun laagje roomkaas.
- Vouw de wrap volgens de handleiding van de Wraphouder in elkaar.
- Vul de wraps met de paling, garnaaltjes, rucola, zongedroogde tomaatjes, kappertjes, ui en maak op smaak met wat olijfolie en zongedroogde tomaatjes.
Eetsmakelijk en fijne Kerst! 


Liefs,

Robin

Dit is een gesponsord artikel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten