donderdag 26 november 2015

Review: Stamppotbuffet van De Buffettenboer

Nu de winter er weer aan komt merken wij dat we steeds vaker zin hebben in warme winterse gerechten zoals stamppotjes. Vooral Robin is hier dol op! We keken er dan ook enorm naar uit toen we bericht kregen van De Buffettenboer dat we hun stamppotbuffet mochten uittesten. Zij laten dit buffet bij jou thuis bezorgen, en dat voor 12 personen, wauw! We hebben een fantastische avond beleefd met vrienden en familie en ontzettend genoten van dit heerlijke Oer-Hollandse stamppotbuffet!
Ambachtelijke buffetten
Boerenkool met Geldse rookworst
Bij De Buffettenboer kun je genieten van gevarieerde buffetten, denk aan een stamppotbuffet, een bourgondisch buffet of een luxe buffet. Er wordt gebruik gemaakt van verse producten die in eigen keuken bereid worden. Het lekkerste vlees wordt gebruikt van de slager en de andere verse producten komen van de groenteboer. Je hebt de keuze uit zes gevarieerde buffetten die vanaf 12 personen besteld kunnen worden. Er zijn ook opties voor vegetarische, glutenvrije, kinder of halal-maaltijden. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen!  Het gehele buffet wordt koud thuis netjes afgeleverd en thuis bezorgd samen met alle benodigdheden: bestek, borden, opwarmschalen. Met de meegeleverde opwarmbakken kun je de buffetten eenvoudig opwarmen. Ook heel fijn is dat je de afwas niet hoeft te doen en alles weer netjes bij je thuis wordt opgehaald.

Gehaktballen en Oma's stoofpotje

Het Hollandse stamppot-buffet
Wij kregen het heerlijke stamppotbuffet bestaande uit zuurkool, boerenkool en hutspot, allemaal bestrooid met lekkere spekjes. Daarbij kregen we drie lekkere vleesgerechten bijpassend bij de stamppotten: Gelderse rookworst, in stoofpan bereidde gehaktballen in heerlijke jus en oma's stoofpotje van zachte runder sucade. Daarnaast kregen we ook enkele koude gerechten erbij, namelijk, augurken, piccalilly en tafelzuur. Er werd ook rekening gehouden met onze vegetarische eter. Er was speciaal voor haar een aparte schaal met vegetarische vleesvervangers en de stamppotjes zonder spek. Heel fijn dat hier zo goed rekening mee wordt gehouden. Vegetarisch

Ons oordeel
Wij hebben een fantastische avond beleefd met onze vrienden en familie. Ons gezelschap was erg gevarieerd en bestond uit jong & oud. De opa en oma van Robin waren er, onze ouders en daarnaast een aantal vrienden van ons. Ondanks dat ik nooit zo dol ben op stamppotten heeft het mij heerlijk gesmaakt en ook de rest van de gasten waren razend enthousiast. Er werd soms wel drie keer opgeschept, omdat het gewoon té lekker was. Ikzelf genoot vooral van de boerenkool met de Gelderse rookworst en het stoofpotje van zachte runder sucade. Heerlijk mals vlees, je proeft dat de kwaliteit goed is.


Kerstbuffet
Kerst buffet
De kerst komt er aan en wij kwamen tot de ontdekking dat de Buffettenboer ook een luxe kerstbuffet levert, exclusief voor de maand december. Dit buffet bestaat onder andere uit beenham van kalkoen, wildpeper (een mix van gegaarde ree en hert met paddenstoelen), een aardappelschotel en niet te vergeten de stoofpeertjes. Voor ieder wat wils, met zowel koude als warme gerechten. Daarnaast ook nog heerlijke desserts, zoals tiramisu of chocolade bavarois. Ideaal om toch een écht kerstgevoel te krijgen maar zelf niet uren lang in de keuken te hoeven staan. 
Wil je meer weten over de Buffettenboer en over alle heerlijke buffetten die zijn thuis laten bezorgen, check dan hier hun website!

Liefs,

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten